3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Καρμιώτισσα πήρε ανάσα και έπνιξε τον Οθελλο με τριάρα…

Η Καρμιώτισσα πήρε ανάσα και έπνιξε τον Οθελλο με τριάρα…

By on 13 Ιανουαρίου, 2024 0 506 Views

Πολύ σημαντικό «διπλό» για την Καρμιώτισσα που τη βγάζει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα των Πολεμιδιών επικράτησε με 3-0 του Οθέλλου στο «Αμμόχωστος» για την 19η αγωνιστική με…πάρτι από το πρώτο μέρος!
Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν…φουριόζοι και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τσουκαλά, ενώ τα πράγματα για τους ίδιους έγιναν πιο απλά στο 23’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σλάβικ και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ντούμπια έγραψε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και λανθασμένη εκτίμηση του Παναγιώτου, ενώ το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ρόσι στο 37’.
Με αυτή τη νίκη, η Καρμιώτισσα ανεβαίνει στους 14 βαθμούς και την 11η θέση βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμούεκεί όπου βρίσκεται πλέον ο Οθέλλος που έμεινε στους 13 βαθμούς κι έπεσε στην 12η θέση.

Οθέλλος (Σκάζνι): Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι (68′ Κορίνους), Κ. Κυριάκου (68′ Χατζηπασχάλης), Χριστοδούλου, Σούτο (34′ Ανάνγκ), Σλάβικ, Κόπας, Ντούρις (82′ Ιωάννου), Πιχ (82′ Σανγκαρέ)
Στον πάγκο: Tζιακουρής, Ταουντούλ, Μαλλουρής, Κατσιάτης, Καστάνας

Καρμιώτισσα (Χαραλάμπους): Αντός, Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου (62′ Σουκ), Τσουκαλάς, Θεοδώρου (74′ Ψύχας), Ρόσι (62′ Χαραλάμπους), Γκραντινάρου, Χριστοφόρου (74′ Μπεν Σαλάμ), Κατσαντώνης (83′ Μιχαήλ), Αγγελή
Στον πάγκο: Σπόλιρατις, Βιολάρης, Ματθαίου

Στο όριο καρτών: Καστάνας, Ιάσο, Σούτο, Κορίνους (2) / Γκραντινάρου, Ματθαίου, Νεοφύτου, Κατσαντώνης (2), Σουκ (5)

ΣΚΟΡΕΡ: Τσουκαλάς (7′), Ντούμπια (24′), Ρόσι (37′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χριστοδούλου, Ντούρις, Κόπας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σλάβικ (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Pezzuto Ivano
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Νίκη