27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έρχεται Κύπρο ο Σαίντ Μεχρί.Κοντά στην έξοδο από το εμπάργκο το ΑΠΟΕΛ.Πίστη για πρόκριση στο κύπελλο

Έρχεται Κύπρο ο Σαίντ Μεχρί.Κοντά στην έξοδο από το εμπάργκο το ΑΠΟΕΛ.Πίστη για πρόκριση στο κύπελλο

By on 15 Ιανουαρίου, 2024 0 417 Views

Πλησιάζει  η ένταξη του Ιρανού κεντρικού χαφ στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Ο Σαίντ Μεχρί, τακτοποίησε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και έρχεται στην Κύπρο για να πάρει επίσημη μορφή η αρχική συμφωνία με τη διοίκηση.

Παράλληλα, η εδώ παρουσία του, θα σημάνει και το τέλος του μεταγραφικού εμπάργκο για το οποίο έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τελική συμφωνία με όσους διεκδικούν χρήματα.

Οι πλείστες περιπτώσεις ολοκληρώθηκαν και η πρόβλεψη που γίνεται, θέλει το ΑΠΟΕΛ να βγαίνει από την απαγόρευση μεταγραφών.

Αναφορικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, όλα δείχνουν μεγάλη αποφασιστικότητα από τους ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα με την αυριανή αποστολή στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο με ένα στόχο, αυτόν της πρόκρισης.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αφού έκανε τις απαραίτητες παρατηρήσεις για τα λάθη που έφεραν την ήττα από τον Εθνικό Άχνας, ζήτησε να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φέρουν την πρόκριση, αφού ενδιαφέρει και το κύπελλο, παράλληλα με το πρωτάθλημα.