10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΗΣ:Τον πήρε 40 χιλιάδες και τον πώλησε,2.7 εκ!Καμιά σχέση αυτά που ακούγονται για τα λεφτά που ξοδεύει για παίκτες(δηλώσεις του Ε.Τ της ομάδας)

ΑΡΗΣ:Τον πήρε 40 χιλιάδες και τον πώλησε,2.7 εκ!Καμιά σχέση αυτά που ακούγονται για τα λεφτά που ξοδεύει για παίκτες(δηλώσεις του Ε.Τ της ομάδας)

By on 15 Ιανουαρίου, 2024 0 537 Views

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή παραχώρησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Για το ότι ο Μπαμπίκα θα λείψει από το Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Και εμάς θα μας λείψει αλλά νομίζω αυτή η κίνηση είναι η επιτομή του τρόπου λειτουργίας του Άρη. Είναι ένας παίκτης που τον πήραμε από μια ομάδα στην Ρουάντα, έναντι 40 χιλιάδων ευρώ. Να τον πωλήσεις μετά από 2 χρόνια 2,75 εκατομμύρια… αυτό λέει πολλά. Δεθήκαμε μαζί του και αυτός μαζί μας αλλά από την άλλη αυτός είναι ο στόχος της ομάδας. Χαιρόμαστε για αυτόν γιατί πάει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα».

Για τον Έντι Σεμέδο και αν αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπαμπίκα : «Να περιμένουμε ακόμα λίγο και θα ενημερώσουμε».

Αν θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις: «Το θεωρώ απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θεωρώ ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να ακολουθήσουν τα χνάρια του Μπαμπίκα από το καλοκαίρι ή τα επόμενα χρόνια».

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Να πω ότι περιμέναμε τον Απόλλωνα να είναι πάρα πολύ δυνατός. Ξέραμε ότι είχαν κομβικής σημασίας για αυτούς παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο. Μετά την κόκκινη μας πίεσε ο Απόλλωνας αλλά αντέξαμε».

Αν ξεκίνησε η «αντεπίθεση» όπως έγινε και πέρυσι: «Το πέρυσι με το φέτος δεν έχει σχέση. Η ομάδα πέρυσι έπαιζε καλά αλλά της έλειπε η τύχη και το γκολ. Είχαμε 6-7 παιχνίδια χωρίς νίκη. Φέτος δεν έχουμε κάνει μεγάλο αρνητικό σερί αλλά είχαμε τα ματς της Ευρώπης. Τώρα είμαστε απαλλαγμένοι από την Ευρώπη και η προσοχή μας είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα».

Για τους «ανεβασμένους» της ομάδας: «Ο Ουρόσεβιτς έχει αρκετά παιχνίδια που είναι ουσιαστικός. Ο Νίκολιτς είναι εξαιρετικός στα τελευταία 3-4 παιχνίδι και είναι αυτός που θέλαμε να βλέπουμε όταν τον είχαμε αποκτήσει. Ο μικρός ο Μάτισικ έκανε ντεμπούτο χθες και μου άρεσε. Ήρθε σε μια νέα χώρα, μπήκε μέσα σε ένα ντέρμπι και έδειξε ότι δεν μασάει».

Για το μπάτζετ και τους παίκτες «διαμάντια»: «Αυτά που ακούγονται με αυτά που πληρώνουμε, δεν έχουν καμία σχέση. Ο σκόρερ χθες ο Μοντνόρ, ήρθε από την Β’ κατηγορία της Αυστρίας. Το ίδιο και ο Σαβό από την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας»