28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η κροτίδα αυτή την φορά …διέκοψε οριστικά το Ν.Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ στο 50΄

Η κροτίδα αυτή την φορά …διέκοψε οριστικά το Ν.Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ στο 50΄

By on 16 Ιανουαρίου, 2024 0 879 Views

Μια κροτίδα από την κερκίδα έπεσε στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης του Κυπέλλου ανάμεσα σε Nέα Σαλαμίνα   και  ΑΠΟΕΛ  και χτύπησε τον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος εκείνη την στιγμή έκανε ζέσταμα.

Ο αγώνας μετά από αρκετά λεπτά αναμονής διακόπηκε οριστικά.

O παίκτης της Ν.Σαλαμίνας μετέβηκε στο νοσοκομείο,και πλέον το παιχνίδι θα κριθεί στον Αθλητικό Δικαστή όπου η Ν.Σαλαμίνα θα ζητήσει τη κατακύρωση του αγώνα και την πρόκριση και το ΑΠΟΕΛ θα δικεδικήσει και αυτό κατακύρωση του αγώνα.

Οι εκθέσεις διαιτητή και παρατηρητή αγώνα θα παίξουν σημαντικό ρόλο και η απόφαση θα ληφθεί

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στο 50ο έπεσε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, με τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργο Παπαγεωργίου να τραυματίζεται.

Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας έκανε προθέρμανση και η κροτίδα έσκασε κοντά του. Το φορείο παρέλαβε τον Γιώργο Παπαγεωργίου και οι διαιτητές έδωσαν οδηγία για προειδοποίηση μέσω μεγαφώνων.

Μετά από 27 λεπτά διακοπή στο παιχνίδι, αποφασίστηκε η οριστική του διακοπή και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα.

Στα λεπτά που διεξήχθηκαν υπήρχε ένταση και νεύρα με το ΑΠΟΕΛ καλύτερο να χάνει ευκαιρίες με το Μελίσσα να κάνει εκπληκτική εμφάνιση αλλά τον Τσεπάκ να βλέπει την δεύτερη κίτρινη στο 37΄εν μέσω διαμαρτυριών αφήνοντας το ΑΠΟΕΛ με 10 πάικτες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες δεν πρόλαβαν να ζεσταθούν…και ήρθε η διακοπή αφού αυτή την φορά η κροτίδα έκανε την ζημιά της .

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Mελίσσας, Σεργίου, Κονατέ, Ντάτκοβιτς, Νάρσιγκ, Ντουρμισάι, Φερνάντες, Φράγκος, Γιάνγκα, Ντιακιτέ, Καρλίτος.

Στον πάγκο: Κίσσας, Κατσικάς, Μιγκελίτο, Κουζμάνοβιτς, Μπεχαράνο, Κονέ, Παπαγεωργίου, Χριστοδούλου, Βίκτωρος, Έντσον, Κατσιαρής, Κορομά.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Τσεμπάκ, Σούσιτς, Σατσιάς, Μαρκίνιος, Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κίττος, Καραμανώλης, Ζέφτε, Εφραίμ, Φαουάζ, Γουΐλσον, Τομανέ, Πολυκάρπου, Σαρφό, Βρόντης, Δώνης.

Στάδιο: VITEX Αμμόχωστος – Επιστροφή
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηρακλής
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης