4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γεμίζει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.Επιστρέφει ο Ντάλσιο,θα εγγραφεί ο Μεχρί,δεν υπάρχουν τιμωρημένοι

Γεμίζει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.Επιστρέφει ο Ντάλσιο,θα εγγραφεί ο Μεχρί,δεν υπάρχουν τιμωρημένοι

By on 22 Ιανουαρίου, 2024 0 433 Views

Γεμίζει για καλά το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και πολύ πιθανόν, εν όψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα  την ερχόμενη Παρασκευή στο «Αμμόχωστος» να είναι σε ιδιαίτερα ευχάριστη θέση ο Σα Πίντο.
Συγκεκριμένα, αναμένεται στην Κύπρο την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη ο Ντάλσιο, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις με την Εθνική Γουινέα Μπισάου που αγωνίζεται με τη Νιγηρία χωρίς όμως κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μετά τις δύο ήττες που δέχθηκε.Φυσικά δεν είανι βέβαιο ότι θα είναι στην 11αδα αλλά θα είναι επιλογή στην απσοτολή.
Παράλληλα, αναμένεται να αποκτήσει δικαίωμα να αγωνιστεί και ο Σαίντ Μεχρί αφού λογικά θα εγγραφεί ο Ιρανός, ο οποίος προπονείται εδώ και μία σχεδόν βδομάδα στον Αρχάγγελο.
Στη διάθεση του Σα Πίντο εν όψει Νέας Σαλαμίνα και ο Κοσταντίνοφ και ο Ντογκαλά που εξέτισαν την τιμωρία τους με τον Οθέλλο.
Τελειώνει επίσης το θέμα Σταύρου Γαβριήλ από την στιγμή που το ΑΠΟΕΛ  πάρει τα χρήματα είτε από τους Βέλγους, είτε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και επίσης υπογραφεί ο σχετικός όρος ώστε να έχει δικαίωμα το ΑΠΟΕΛ σε ενδεχόμενη μεταπώληση του από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.