18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γρίφος το πλάνο Γκαγιέγο για την δύσκολη αποστολή της Ανόρθωσης. Χωρίς Γκερέρο και άλλα ερωτηματικά

Γρίφος το πλάνο Γκαγιέγο για την δύσκολη αποστολή της Ανόρθωσης. Χωρίς Γκερέρο και άλλα ερωτηματικά

By on 22 Ιανουαρίου, 2024 0 259 Views

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει απόψε(22/1,19:00 Cytavision) τον Άρη στη Λεμεσό σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της με αρνητική παράδοση τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν πτοεί την ομάδα του Γκαγιέγο που έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να κυνηγήσει τη νίκη.

 Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γκερέρο που δεν είναι φουλ έτοιμος μετά τον τραυματισμό του από κτύπημα στον αγώνα με την Ομόνοια 29Μ στο κύπελλο και σε ένα αγώνα που θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα και δυνατές μάχες δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του για να τον έχει απόλυτα υγιή και πανέτοιμο για τα επόμενα παιχνίδια. Εκτός και ο τιμωρημένος Μ.Ιωάννου.

Ο Περέα δεν θα είναι στην αποστολή αφού πήρε άδεια μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, ενώ ο Κάργας ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι  βέβαιο ότι θα πάρει θέση στην 11αδα.

Ο Τιουνέ θα είναι  στην αποστολή με ερωτηματικό για την ετοιμότητα του για το αρχικό σχήμα. Και ο Τσίκο στην αποστολή αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει αλλά ασφαλώς σαν αλλαγή είναι παίκτη που μπορεί  να κάνει την διαφορά.

 Με βάση τις δεδομένες απουσίες μια πιθανή 11αδα:Αρμπολέδα,Ουαγκέ ,Κορέια, Μαρμούκ ,Κορρέα(Μακούν) Τεχέρα, Χρυσοστόμου, Γκασάμα (Τιουνέ ή Κίκο) Καστέλ, Φερέιρα, Γουαρίς

Η ομάδα της Αμμοχώστου τα πήγε εξαιρετικά με δύο νίκες μέχρι στιγμής στη Λεμεσό κόντρα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα, και  θέλει να πράξει το ίδιο και με τον Άρη.

Στο πλευρό της η Ανόρθωση θα έχει και σήμερα τους οπαδούς της ,για τελευταία φορά εκτός έδρας μετά την απόφαση για απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας από την επόμενη αγωνιστική.