1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας έΧασε την ευκαιρία να πλησιάσει την εξάδα…Χρυσός βαθμός για την ΑΕΖ με ήρωα τον τερματοφύλακα της .Με 10 οι γηπεδούχοι στο β’ημιχρονο

Ο Απόλλωνας έΧασε την ευκαιρία να πλησιάσει την εξάδα…Χρυσός βαθμός για την ΑΕΖ με ήρωα τον τερματοφύλακα της .Με 10 οι γηπεδούχοι στο β’ημιχρονο

By on 27 Ιανουαρίου, 2024 0 1881 Views

Ένα…άγαλμα στο μπόι του Μιλοσάβλιεβιτς πρέπει να κτίσει η ΑΕΖ! Ο Ελβετός τερματοφύλακας ήταν ο MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα για την 21η αγωνιστική και ο κύριος λόγος που δεν νίκησαν οι γαλάζιοι κρατώντας το 0-0 για το σύνολο του Λιάσου Λουκά.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν…φουριόζοι, έχασαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο βρήκαν μπροστά τους τον Μιλοσάβλιεβιτς που έκανε τρομερές αποκρούσεις.
Στην επανάληψη, τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν στο 55’ αφού η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λέουβενμπεργκ με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ανέτρεψε τον Χατζηβασίλη εκτός περιοχής κι ενώ ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έβγαινε μόνος απέναντι από την εστία.
Κάπου εκεί κρίθηκε και το αποτέλεσμα, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και τον Ελβετό κήπερ της ομάδας του Ζακακίου να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Ο Απ8λλωνας  μπορεί να πήρε ένα βαθμό και να έφτασε τους 33, ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από την έκτη θέση στο +5. Από την άλλη, η ΑΕΖ ανέβηκε στους 14 βαθμούς και «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση.

Απολλων (Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Σιέλβικ, Μαλεκκίδης (82′ Γιούρτσεβιτς), Φιλιώτης (57′ Δημητρίου), Χάμπος, Κολ (73′ Πέρετζ), Αρτεάν, Βαλμπουενά (82′ Ποντικός), Μπακένγκα (73′ Σαγκάλ), Μάρκες
Στον πάγκο: Λοΐζου, Άδωνη, Πεϊμπέρνς, Σοφοκλέους 

ΑΕΖ (Λουκά): Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Αντωνίου, Σαρφό (63′ Χρίστου), Σλόγκαρ (83′ Ιωσηφίδης), Κάστρο, Ματόνγκο (83′ Γιουσούφ), Ρέινολντς (63′ Σάμπο), Ρουΐζ, Κλε (52′ Χατζηβασίλης)
Στον πάγκο: Στυλιανού, Χ. Αντωνίου, Κ. Αντωνίου, Χριστοφή, Ντιομαντέ, Ελευθερίου 

Στο όριο καρτών: Εκπολό, Σπόλιαριτς, Σαγκάλ, Κρμέντσικ (2), Νταρίκουα (7) / Κ. Αντωνίου, Σαρφό, Κάστρο, Ρουΐζ, Χατζηβασίλης (2)

ΣΚΟΡΕΡ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαλεκκίδης / Σαρφό (3η), Λουκά (προπονητής), Ρέινολντς, Σλόγκαρ, Χρίστου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λέουβενμπεργκ(52′)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 3.500