2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έκανε χαρακίρι η Ανόρθωση .Μεγάλο διπλό της Δόξας.Στο 89′ έχασε πέναλτι ο Γκασαμα για την μέτρια Κυρία

Έκανε χαρακίρι η Ανόρθωση .Μεγάλο διπλό της Δόξας.Στο 89′ έχασε πέναλτι ο Γκασαμα για την μέτρια Κυρία

By on 27 Ιανουαρίου, 2024 0 837 Views

Το πρώτο διπλό της Δόξας στο φετινό πρωτάθλημα ήταν… ηχηρό! Η ομάδα της Κατωκοπιάς έριξε βόμβα μεγατόνων, επικρατώντας της Ανορθωσης  στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 1-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλησίασε πάρα πολύ τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμολογία!
Αντιθέτως, η Ανορθωση απογοήτευσε με την παρουσία της και έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, δεχόμενη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.
Ο Τρούγιτς άνοιξε το σκορ στο 19’, με τον Αγριμάκη να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα στο πέναλτι του Γκασάμα στο 90’ που κέρδισε ο Τσίκο που μπήκε αλλαγή , ενώ ο Ασάντε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Οι επιλογες του Γκαγιέγο στο Α ημίχρονο δεν του βγήκαν.Ο Μουσοντά για άλλη μια φορά ήταν κακός ενώ οι Γουαρις και Φερέιρα δεν βοήθησαν στην επίθεση..Και ενώ απουσίαζαν βασικά ατού ο Τσίκο έμεινε ξανά στον πάγκο…Μπήκε αλλαγή ,ανέβασε επιθετικά την Ανορθωσ,κέρδισε το πέναλτι αλλά ο Γκασαμα με κακή εκτέλεση έδωσε την ευκαιρία στον Αγριμακη να γίνει ο ήρωας του αγώνα ,για να ακολουθήσει το 0-2 σε αντεπίθεση του Ασαντε .Έγινε συνήθεια στην Ανορθωση να δέχεται γκολ στις αντεπιθέσεις…Σπουδαία νίκη για την Δόξα,χαρακίρι για την Ανόρθωση που ήταν κάτω του μετρίου στο Α ημίχρονο και μέτρια στο β ημ με το χαμένο πέναλτι αποκορύφωμα της κακής μέρας …

Εφτασε τους 11 βαθμούς η Δόξα στο πρωτάθ θαλ σεημα. Δεύτερη σερί ήττα για την «Κυριά» που υποχώρησε στην 5η θέση με 40 βαθμούς

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μιχαήλ, Ουαγκέ, Κορέια, Μαρμούκ, Κάργας, Τιουνέ, Κίκο (67′ Χρυσοστόμου), Μουσοντά (46′ Τσίκο), Φερέιρα (67′ Παρούτης), Γουαρίς (75′ Τζουλίου), Γκασάμα.
Στον πάγκο: Πισιήας, Κεραυνός, Αρτυματάς, Μακούν, Παρούτης, Αντωνίου, Κορρέα, Τζουλίου, Κωνσταντίνου, Τσίκο, Χρυσοστόμου. 
ΔΟΞΑ: Αγριμάκης, Τάντι, Τρούγιτς (76′ Τραϊτσέφσκι), Χ.Κυριάκου (75′ Αλτσέους), Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Προβιδάκης, Ε.Κυριάκου, Πούριτς, Ασάντε, Χάνι (84′ Σκόγκλουντ).
Στον πάγκο: Αντωνίου, Π.Κυριάκου, Τραϊτσέφσκι, Ναμπί, Λοϊζίδης, Σκόγκλουντ, Αλτσέους. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρμούκ (3η), Κάργας / Ασάντε, Τάντι, Τρούγιτς (3η)
ΘΕΑΤΕΣ: 4500
ΣΚΟΡΕΡ: 19′ Τρούγιτς, 90+5′ Ασάντε
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Rapuano Antonio
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης