3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρέιχνταλ:Είμαστε απογοητευμένοι γιατί αξίζαμε τη νίκη.Για μεταγραφες ρωτάτε τους Γιάνσον και Ταραπουλούζη

Ρέιχνταλ:Είμαστε απογοητευμένοι γιατί αξίζαμε τη νίκη.Για μεταγραφες ρωτάτε τους Γιάνσον και Ταραπουλούζη

By on 27 Ιανουαρίου, 2024 0 698 Views

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομονοιας , Τσέτιλ Ρέιχνταλ, μετά το φινάλε του ματς απέναντι στηνΠαφος FC, στο ντέρμπι του ΓΣΠ για την 21η αγωνιστική.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν αρχίσαμε καλά και δεχθήκαμε. Καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά το γκολ και ισοφαρίσαμε. Στο β’ μέρος ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι ωστόσο δεχθήκαμε το γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί αξίζαμε τη νίκη, μπορούσαμε εμείς να κάνουμε το 2-1 και βρισκόμαστε στη λάθος πλευρά του αποτελέσματος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με γρήγορο τέμπο, οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές. Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας αυτή την αναμέτρηση και να προετοιμαστούμε για την ΑΕΚ Αρχίζοντας από αύριο, είναι ένα νέος αγώνας την Τετάρτη».
Αν είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ κι αν χρειάζεται μεταγραφή η ομάδα του: «Μην ξεχνάτε πως έχουμε κάποιους τραυματισμούς και διεθνείς που απουσιάζουν. Δεν είναι ότι φωνάζουμε για ενίσχυση. Όταν επιστρέψουν θα έχουμε πιο πολλές επιλογές. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τους παίκτες μας καλύτερους. Κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα και μπορούσαμε να πάρουμε εμείς τη νίκη όπως είπα. Πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Γιάνσον και τον κ. Ταραπουλούζη που ξέρουν το ρόστερ για το αν θα γίνει 4η μεταγραφή. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το ματς της Τετάρτης».