17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε τη νίκη.Ξέρω πως θα προσεγγίσω το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ

MΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Δείξαμε χαρακτήρα και αξίζαμε τη νίκη.Ξέρω πως θα προσεγγίσω το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ

By on 31 Ιανουαρίου, 2024 0 450 Views

Οι δηλώσεις του Ραν Μπεν Σιμόν μετά τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Ομόνοιας…

 

Αρχικά είπε: «Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Δεν είχαμε ενέργεια αρχικά αλλα το βρήκαμε μετά. Να πιστώσω τους συνεργάτες μου για όλα, δεν είναι εύκολο να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια και πνευματικά δεν πέσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και το τονίζω, αξίζαμε τη νίκη».

Δέχτηκε νωρίς γκολ η ΑΕΚ, αλλά το ανέτρεψε: «Δεν μας λύγισε το ότι δεχτήκαμε νωρίς γκολ. Παίξαμε, ισοφαρίσαμε με ένα πανέμορφο γκολ του Λέδες. Φτιάξαμε ευκαιρίες και πριν την ισοφάριση. Το σημαντικότερο είναι πως ό,τι κι αν συμβαίνει η ομάδα παραμένει δυνατή πνευματικά».

Για την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ. Αν είναι το πιο καθοριστικό ματς: «Ό,τι χαρακτηρισμό και να δώσω γα δώσω τον ίδιο και για τα υπόλοιπα. Παιχνίδι χαρακτήρα ναι, αλλά δεν υπάρχει διαφορά. Ξέρω πως θα προσεγγίσω το παιχνίδι».

Για την αλλαγή εικόνας της ΑΕΚ και τα σχόλια του κόσμου ότι στα χέρια του άλλαξαν πολλά: «Είναι ωραίο αλλά δεν δέχομαι κάτι που με κάνει αδύναμο. Μου αρέσει η σύνδεση με τον κόσμο αλλά δεν επηρεάζομαι. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε».