27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • NTOMINΓΚΕΣ:Μετά το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε και παίξαμε καλύτερα.Σαρφό και Ζέφτε είναι κανονικά μέλη της ομάδας

NTOMINΓΚΕΣ:Μετά το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε και παίξαμε καλύτερα.Σαρφό και Ζέφτε είναι κανονικά μέλη της ομάδας

By on 1 Φεβρουαρίου, 2024 0 388 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Ζοσέ Ντομίνγκες μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 4-1 επί της Καρμιώτισσας για την 22η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Ρικάρντο Σα Πίντο:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Όταν συμβαίνει κάτι περίεργο, όπως η αναβολή του πρώτου αγώνα, αλλάζουν κάποια πράγματα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο, δημιουργήσαμε τρεις καλές στιγμές, σκοράραμε ένα γκολ και σε ένα λάθος μας, δεχτήκαμε την ισοφάριση. Δεν ήταν εξαιρετική η εικόνα μας, αλλά ήμασταν καλοί. Στο ημίχρονο βοήθησαν οι αλλαγές και οι οδηγίες του Σα Πίντο. Μετά το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε και παίξαμε καλύτερα. Η νίκη θα βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια”.

Για τους Σαρφό και Ζέφτε: “Ήταν ένα εσωτερικό ζήτημα. Από τη στιγμή που ήρθαν πίσω, είναι διαθέσιμοι. Συμβαίνουν αυτά. Είναι κανονικά μέλη της ομάδας και θα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, θέλαμε να βάλουμε πίεση αυτή την αγωνιστική, όμως γύρισαν τα πράγματα με την αναβολή και την πίεση την είχαμε εμείς. Όμως τα καταφέραμε. Έχουμε μία μέρα λιγότερη ξεκούρασης. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να μπούμε με την καλύτερη δυνατή διαφορά στα play off. Ο κ.Σα Πίντο είναι πολύ ικανοποιημένος. Είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τους ποδοσφαιριστές όταν τα έρχεται ντέρμπι. Αν δεν νικήσεις σήμερα, το αύριο είναι πιο σημαντικό, αυτή είναι η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου. Το επόμενο παιχνίδι είναι όπως τα προηγούμενα και συνεχίζουμε με αυτήν την φιλοσοφία, όπως σε όλους τους αγώνες”.