28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΦΑΣΗ:Αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από το κύπελλο.Προσφυγή στο εφετείο από τους γαλαζοκίτρινους

ΑΠΟΦΑΣΗ:Αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από το κύπελλο.Προσφυγή στο εφετείο από τους γαλαζοκίτρινους

By on 2 Φεβρουαρίου, 2024 0 605 Views

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, εκδίκασε την υπόθεση της διακοπής του αγώνα  του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ που έγινε στις 16 Ιανουαρίου και αποφάσισε να κατακυρώσει τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ της Νέας Σαλαμίνας και κατ΄ επέκταση, το ΑΠΟΕΛ  αποκλείεται από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Το πλήρες κείμενο με το σκεπτικό των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή για τον διακοπέντα αγώνα, δημοσιεύεται στα σχετικά αρχεία πιο κάτω.
ΕΔΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

https://www.cfa.com.cy/images/DownloadsGr/%CE%9D%CE%95%CE%91%20%CE%A3%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%9D%CE%91-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%95%CE%9B%202.2.24_%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A0%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf

Στο σκεπτικό της απόφαση για τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από το κύπελλο, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, τονίζει πως «με μεγάλο δισταγμό» αποφασίσε να περιοριστεί στην επιβολή ποινής προστίμου και τον αποκλεισμό των γαλαζοκιτρίνων…

Aναλυτικά:

«Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι με μεγάλο δισταγμό που έχω αποφασίσει να περιοριστώ στην επιβολή ποινής προστίμου λαμβάνοντας υπόψη την κατακύρωση του αναφερομένου αγώνα υπέρ της Νέας Σαλαμίνας και της αποστέρησης της δυνατότητας του ΑΠΟΕΛ να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Παράλληλα λαμβάνω υπόψη ότι η διακοπή του αγώνα προήλθε από ένα μεμονωμένο επεισόδιο ρίψης κροτίδας και όχι από συνεχή παραβατική συμπεριφορά των οπαδών του ΑΠΟΕΛ».

Θα έχει συνέχεια το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον μηδενισμό από τον Αθλητικό Δικαστή, το AΠΟΕΛ θα προχωρήσει  σε προσφυγή που στο Εφετείο της ΚΟΠ!