13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OMONOIA:Οι λόγοι απόλυσης  του Γιάνσον. Έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν. (Με Ρέιχνταλ στον πάγκο την Κυριακή )

OMONOIA:Οι λόγοι απόλυσης  του Γιάνσον. Έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν. (Με Ρέιχνταλ στον πάγκο την Κυριακή )

By on 2 Φεβρουαρίου, 2024 0 493 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν τους πράσινους.

Αναλυτικά:

Για την απόλυση του Γέσπερ Γιάνσον: «Επί της ουσίας κρίθηκε από τη διοίκηση πως αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες εκτός κι αν υπάρξει λόγος ή κριθεί ότι χρειάζεται κάποια στιγμή να το κάνουμε. Η διοίκηση δεν συμφωνούσε με κάποιες από τις αποφάσεις και τις ενέργειες του κ. Γιάνσον. Είναι μια εξέλιξη που κανένας δεν περίμενε και δεν ήθελε. Αύξησε πρόσωπα το τμήμα σκάουτινγκ και ενίσχυσε το δίκτυό της. Κινήθηκε σε μια κατεύθυνση με ποδοσφαιρική λογική. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε κι όπως τα περιμέναμε και προέκυψε αυτή η εξέλιξη. Έχει διακοπεί το συμβόλαιό του». 

Για το πως θα πορευτεί η Ομόνοια: «Η απόφαση της διοίκησης είναι η ομάδα να συνεχίσει με το ίδιο μοντέλο. Έχει αρχίσει η διαδικασία. Χρειάζεται να γίνει έρευνα και μελέτη. Ο στόχος είναι να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές σε εσωτερικά ζητήματα. Δηλαδή σε Ηλίας Πούλλος και στα γραφεία της ομάδας με στόχο να γίνει καλύτερη. Την ευθύνη που είναι μεγάλης σημασίας θα την πάρουν οι αρμόδιοι. Όπως είπα και πριν θα γίνουν σημαντικές εσωτερικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας . Η προτεραιότητα είναι να βρεθεί νέος αθλητικός διευθυντής και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να βρει την καλύτερη λύση για να προχωρήσει η Ομόνοια».

Για τον Τσέτιλ Ρέιχνταλ: «Με τον προπονητή έγινε μια συνάντηση που συζητήθηκαν οι εξελίξεις. Ο κ. Ρέιχνταλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να βοηθήσει. Αυτό που μπορώ να σας πω σίγουρα είναι πως ο κ. Ρέιχνταλ θα είναι στον πάγκο με τον Απόλλωνα».

Για τον Λοΐζο και τη συμφωνία με Χέρενφεν: «Προνοεί δανεισμό κι έπειτα επιστρέφει στην Ομόνοια. Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον Λοΐζο για τη νέα του σελίδα στην καριέρα του. Από τις προτάσεις που είχε λάβει η ομάδα αυτή κρίναμε πως ήταν η καλύτερη και για τον Λοΐζου και για την ομάδα. Ήταν επιθυμία του όπως ξέρετε όλοι να κάνει το επόμενο βήμα».

Γιατί δεν αποκτήθηκε ακραίος επιθετικός και για τον Χαμάς: «Έγινε προσπάθεια προς το τέλος της μεταγραφικής Ιανουαρίου, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις που επέλεξε η ομάδα προγραμματισμού. Αυτό είναι ένα από τα θέματα που σας είχαμε αναφέρει προηγουμένως, με τα οποία δεν συμφωνούσε η Διοίκηση. Με τα δεδομένα όπως έχουν δημιουργηθεί, θα πρέπει να πορευθούμε με τους υφιστάμενους ακραίους επιθετικούς και όπου υπάρχει ανάγκη θα πρέπει να εντοπίζεται η λύση εκ των έσω. Ο Χαμάς, Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κρίθηκε από την ομάδα προγραμματισμού ότι ήταν ο κατάλληλος για να ενταχθεί στο ρόστερ μας, καθώς είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και πιστεύεται ότι διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται η Ομόνοια. Απ’ εκεί και πέρα η εξέλιξη της πορείας του προγραμματισμού επέτρεπε την προσθήκη του Χαμάς στο ρόστερ μας από τον Ιανουάριο και αυτό έγινε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου».

Για τον Ζαχαρίου: «Δεν κατέστη εφικτό να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και παραμένει στο ρόστερ μας. Όσον αφορά τα αγωνιστικά όμως, είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας».

Για τον Σταύρο Παπασταύρου: «Θα μιλήσει στον κόσμο της Ομόνοιας. Θα ενημερώσουμε πότε θα γίνει και θα απαντήσει σε όλα. Μεταγραφικά, γηπεδικό κι όλα τα άλλα που απασχολούν τον κόσμο. Έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν. Υπάρχει και στη διοίκηση απογοήτευση όπως και στον κόσμο. Η διοίκηση εκφράζει ειλικρινά τη λύπη της για την αναστάτωση που προκλήθηκε στις τάξεις του κόσμου μας αλλά εκφράζει και την αποφασιστικότητά της για να πετύχει η Ομόνοια».

Για το αν θα επιστρέψει ο Σωφρόνης Αυγουστή: «Αφορά καθαρά τη διοίκηση και εγώ δεν είμαι σε θέση να σας δώσω απάντηση».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Απόλλωνα: «Έχουμε αρκετές απουσίες. Είναι οι διεθνείς Σεμέδο και Ουζόχο. Ο Σιπριάνο ίσως προλάβει αφού κάνει κομμάτια της προπόνησης. Αλιούμ-Μπασιρού εκτός με Απόλλωνα κι Ανόρθωση, ενώ ο Σίμιτς  θα χάσει Απόλλωνα και θα τρέξει για Ανόρθωση. Έχουμε με κάρτες έξω τον Κακουλλή και τον Κουλιμπαλί».