2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΤΣΙΝ:Κλείσαμε την Ομόνοια στο γήπεδό της, αλλά δεν τα καταφέραμε

ΜΑΤΣΙΝ:Κλείσαμε την Ομόνοια στο γήπεδό της, αλλά δεν τα καταφέραμε

By on 4 Φεβρουαρίου, 2024 0 477 Views

Ο Πάμπλο Ματσίν μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά την ήττα από την Ομόνοια.

“Δεν είμαι ικανοποιημένος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κακή τύχη, αλλά και πάλι δεχτήκαμε τέρμα στα τελευταία λεπτά ενώ είχε προηγηθεί φάουλ στον Βαλμπουενά. Είμαι απογοητευμένος”.

“Πρέπει να αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Όταν χάνεις ένα πέναλτι και ένα γκολ πάνω στην γραμμή δεν μπορείς να πεις και πολλά”.

“Μας έλειψε το γκολ, τις ευκαιρίες τις δημιουργήσαμε. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε, μας ακυρώθηκε σωστά τέρμα. Κλείσαμε την Ομόνοια στο γήπεδό της, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Στη συνέχεια μίλησε στην αίθουσα Τύπου και την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη:

Αρχικά: “Δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε γρήγορα γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πέναλτι, σημειώσαμε γκολ που ήταν οφσάιντ. Είμαστε απογοητευμένοι που χάθηκε αυτό το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο”.

Για τους λόγους που μένει εκτός εξάδας ο Απόλλωνας: “Έχετε δει τα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Πολλά από αυτά θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει. Η δουλειά μου είναι να δημιουργούν ευκαιρίες και να σκοράρουν οι ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ οι αντίπαλοί μας με λιγότερες ευκαιρίες, σκοράρουν. Από εκεί και πέρα, η ομάδα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό, όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά σε όλα”.

Για το γεγονός πως δέχεται η ομάδα γκολ στο τέλος: “Χάνουμε πολλούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Σίγουρα δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Θα πηγαίναμε πολύ καλά αν δεν χάναμε αυτούς τους βαθμούς και θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στην πρώτη εξάδα”.

Για την ποιότητα της ομάδας και την επόμενη χρονιά: “Δεν μπορώ να σκέφτομαι την επόμενη χρονιά τώρα. Θα δωθούν ευκαιρίες στους παίκτες. Με την εικόνα που δείχνει η ομάδα, φαίνεται πως δεν φταίει η ποιότητα, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο που να μας ταιριάζει καλύτερα”.