17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρέιχνταλ:Ήμασταν τυχεροί αλλά είχαμε καρδιά.Θέλουμε καλύτερη απόδοση σε όλο το ματς, όχι μόνο σε μικρά διαστήματα

Ρέιχνταλ:Ήμασταν τυχεροί αλλά είχαμε καρδιά.Θέλουμε καλύτερη απόδοση σε όλο το ματς, όχι μόνο σε μικρά διαστήματα

By on 4 Φεβρουαρίου, 2024 0 571 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Τσέτιλ Ρέιχνταλ μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα με 2-1:

Αρχικά είπε: “Είναι σημαντική η νίκη σήμερα. Με την Πάφο σταθήκαμε άτυχοι αλλά σήμερα τυχεροί. Πρέπει να δουλέψουμε τις τοποθετήσεις μας στο γήπεδο, είχαμε λίγες επιλογές στις θέσεις. Ο Λέζιακς αγωνίστηκε ως εξτρέμ, ο Φράνσον δεν ήταν στη φυσική του θέση. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, σε αντεπιθέσεις, σε μπαλιές. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, αναπληρώσαμε την ήττα από την Πάφο”.

Για τον Ανδρέου: “Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ δυνατούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να είναι πάντα η σωστή στιγμή για να τους χρησιμοποιείς. Εγώ έκανα ντεμπούτο στα 16 μου στο νορβηγικό πρωτάθλημα”.

Αν πρέπει να αλλάξει κάτι και τί: “Να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Στα πρώτα δύο παιχνίδια (Δόξα και Ύψωνα) ήταν πιο ισορροπημένο το ρόστερ. Ο Κουλιμπαλί επιστρέφει με Ανόρθωση, έρχεται ο Σεμέδο από το Κόπα Άφρικα, ο Σίμιτς είναι τραυματίας. Αν ερχόμασταν ισοπαλία με την ΑΕΚ θα ήμασταν πιο κοντά στην βαθμολογία. Θέλουμε καλύτερη απόδοση σε όλο το ματς, όχι μόνο σε μικρά διαστήματα. Ήμασταν τυχεροί αλλά είχαμε καρδιά”.

Δέχτηκε πίεση αλλά πήρε τη νίκη, ποιο το μήνυμά του: “Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι, βάζω την καλύτερη εντεκάδα. Θέλω να είναι ‘επιθετικό’, πρέπει να ανεβάσουμε το τέμπο. Βλέπουμε την Ανόρθωση, προετοιμαζόμαστε και πρέπει να παίρνουμε τις καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι. Έχουν διάθεση οι ποδοσφαιριστές”.