2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μίλησε η ποιότητα του Άρη στο β΄ημίχρονο.Με τριάρα στο Αμμόχωστος στο -2 από την κορυφή!H N.Σαλαμίνα ήταν πολύ καλή στο Α΄ημίχρονο

Μίλησε η ποιότητα του Άρη στο β΄ημίχρονο.Με τριάρα στο Αμμόχωστος στο -2 από την κορυφή!H N.Σαλαμίνα ήταν πολύ καλή στο Α΄ημίχρονο

By on 6 Φεβρουαρίου, 2024 0 384 Views

Το καλό δεύτερο ημίχρονο και τα δύο γρήγορα γκολ σε πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τον Άρη για να μπορέσει να πάρει το διπλό στο «Αμμόχωστος» επί της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 , για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με γκολ του Μοντνόρ στο 55’ και του Σάβο στο 60’, και με τον Μπράουν στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, η ομάδα της Λεμεσού πήρε τη νίκη και εκμεταλλεύτηκε το «Χ» στο ΓΣΠ, μειώνοντας στο -2 από την κορυφή όπου βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ!
Η Ν.Σαλαμίνα  ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο, με τον Άρη να έχει προβλήματα και κορυφαίο τον τερματοφύλακα Ζάντρο σ’ αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο και με τις αλλαγές του Σπιλέφσκι το σκηνικό διαφοροποιήθηκε, με τον Άρη να σκοράρει τρία γκολ και να φτάνει στην πολύτιμη νίκη χάρη στην ποιότητα και την ταχύτητα των παικτών του.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Λέουκο, Ντιακιτέ, Κατσικάς (8′ Βίκτωρος), Μπεχαράνο (79′ Μιγκελίτο), Καρλίτος (70′ Κατσιάρης), Παπαγεωργίου (70′ Κουζμάνοβιτς), Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, Γιάνγκα (70′ Κορομά).
Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Μιγκελίτο, Κουζμάνοβιτς, Σπυριδάκης, Φράγκος, Προκοπίου, Γκουανίνι, Οφόρι, Βίκτωρος, Κατσιάρης, Κορομά. 
ΑΡΗΣ: Ζάντρο, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Σανέ (61′ Μπρόρσον), Στρούσκι (69′ Νίκολιτς), Ζόκε, Σεμέδο (46′ Γιαγκό), Μοντνόρ, Μπένγκτσον (79′ Δημητρίου), Σάβο (69′ Μπράουν), Γκομίς.
Στον πάγκο: Βανά Άλβες, Σοφρωνίου, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Λουκουμπάρ, Μάτισικ, Γιαγκό, Νίκολιτς, Μπρόρσον, Σουμάνσκι. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάνγκα / Σάβο

ΣΚΟΡΕΡ: 55′ Μοντνόρ, 60′ Σάβο, 85′ Μπράουν
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής:  Καπιτανής Κώστας
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Βίκτωρος, Σεργίου, Μιγκελίτο, Κατσιάρης, Παπαγεωργίου, Κονέ, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι (2), Μπεχαράνο (7) / Μπρόρσον, Γιαγκό, Στρούσκι, Σουμάνσκι (2), Ουρόσεβιτς, Μοντνόρ, Μπένγκτσον (5), Ζόκε (7).