4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τον Γαρπόζη άλλη …ΑΕΛ.Ξέφυγε με διπλό κόντρα στην Καρμιώτισσα που έμεινε χαμηλά

Με τον Γαρπόζη άλλη …ΑΕΛ.Ξέφυγε με διπλό κόντρα στην Καρμιώτισσα που έμεινε χαμηλά

By on 6 Φεβρουαρίου, 2024 0 521 Views

Το δύο στα δύο με τον Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο της έκανε η ΑΕΛ  και παράλληλα ξέμπλεξε από τις…περιπέτειες. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού για την 23η αγωνιστική επικράτησαν με 3-1 της Καρμιώτισσας στο «Στέλιος Κυριακίδης», κι έφτασαν στο +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι φιλοξενούμενοι με την πρώτη τους φάση στο ματς ευτύχησαν να σκοράρουν αφού ο Χριστοφόρουστο 5ο λεπτό, στην προσπάθειά του να απομακρύνει το συρτό γύρισμα του Μακρή, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του για το 1-0Οι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση από το σημείο του πέναλτι με τον Θεοδώρου να ευστοχεί στο 38’ και να ισοφαρίζει σε 1-1, όμως ο Μεντόγεβιτςστο 43’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού με ιδανικό πλασέ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια, για το 2-1 του ημιχρόνου.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Κα στο 90+4’ και η ΑΕΛ  ανέβηκε στους 26 βαθμούς και την 9η θέση, (περιμένει την απόφαση για τον αγώνα με τον Οθέλλο)αποφεύγοντας παράλληλα τις όποιες περιπέτειες.
Αντιθέτως, η Καρμιώτισσα παρέμεινε στους 14 βαθμούς και την 11η θέση και διατρέχει κίνδυνο υποβιβασμού.

Καρμιώτισσα (Χαραλάμπους): Άντος, Γκραντινάρου, Πάβλοβετς, Χριστοφόρου (90+2′ Αγγελή), Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς (80′ Χαραλάμπους), Σουκ (58′ Νεοφύτου), Ουεσλάτι, Nτούμπια, Θεοδώρου (58′ Ρόσι), Κατσαντώνης. 
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Βιολάρης, Μελετίου, Μαλόνε, Μιχαήλ, Ματθαίου, Ψύχας. 

ΑΕΛ (Γαρπόζης): Ανέστης, Τσούκα, Φιλίποβιτς, Ντε Λούκας, Τζιάλμα (69′ Σρνιτς), Παπαφώτης, Μεντόγεβιτς, Μεντόζα (56′ Ανδρέου), Μόρσαϊ (32′ Κα), Μακρής, Μίντσεφ (69′ Μαρς). 
Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μπάστο, Μπεραχίνο, Μορέιρα, Συλβέστρος, Νεοφύτου, Γερολέμου. 

Στο όριο καρτών: Αγγελή, Ματθαίου, Κατσαντώνης (2), Ρόσι (5), Τσουκαλάς (7), Ντούμπια (8) / Ολιβέιρα, Μπάστο, Μεντόγεβιτς, Γερολέμου, Κα, Ανδρέου, Μακρής (2), Μεντόζα (5), Μαρς (8).

ΣΚΟΡΕΡ: Θεοδώρου (πεν. 38′) / Χριστοφόρου (αυτ. 5′), Μεντόγεβιτς (43′), Κα (90+4′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκραντινάρου, Σουκ / Τζιάλμα, Μεντόζα (6η), Ανδρέου (3η).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 110 (50 η ΑΕΛ).

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Αντωνίου Μενέλαος
AVAR: Στυλιανού Μάριος
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα