5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρέιχνταλ:Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε.Είμαι εδώ για να προπονώ την ομάδα.Δεν αποφασίζω για άλλα πράγματα

Ρέιχνταλ:Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε.Είμαι εδώ για να προπονώ την ομάδα.Δεν αποφασίζω για άλλα πράγματα

By on 9 Φεβρουαρίου, 2024 0 512 Views

Οι τοποθετήσεις του Τσέτιλ Ρέιχνταλ, προπονητή της Oμόνοιας, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ανόρθωσηγια την 24η αγωνιστική.
Όλα όσα είπε:
«Eίμαστε χαρούμενοι για τους βαθμούς αλλά έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δεν αρχίσαμε καλά και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα πρώτα 15 λεπτά. Ατυχήσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Το σημαντικό ήταν στο ημίχρονο να βρούμε τις λύσεις. Θέλαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να τους κάνουμε να πιστέψουν στη νίκη κι αυτό κάναμε. Μπήκε μέσα κι ο Μπέζους.  Ήταν τραυματίας ο Μπέζους και του είπα πως θέλω να είναι στον πάγκο γιατί μπορεί να θέλω να τον χρησιμοποιήσω. Μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω η ομάδα μου να είναι πιο ήρεμη με την μπάλα στα πόδια. Δείξαμε ξανά πως έχουμε μεγάλη καρδιά γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη και ήταν η δεύτερη σε ντέρμπι. Θα το πανηγυρίσουμε απόψε, αύριο έχει προπόνηση, μεθαύριο ρεπό και την Τετάρτη ένα ακόμα σημαντικό ματς».
Για τις επιστροφές: «Ο Παναγιώτου είναι πάρα πολύ καλός στη θέση που αγωνίζεται. Ο Λέζιακς μπορεί να παίξει πιο επιθετικά. Ο Σιπριάνο επέστρεψε όπως κι ο Σεμέδο. Θέλω να παίζουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Ο Λέζιακς για παράδειγμα την προηγούμενη βδομάδα έπαιξε σε άλλη θέση πέτυχε και γκολ. Στο ματς της Τετάρτης ίσως προχωρήσουμε σε αλλαγές».
Για το ότι ήταν επιλογή του Γέσπερ Γιάνσον κι απολύθηκε ο Σουηδός: «Είμαι προπονητής δεν είναι δουλειά μου να αποφασίζω γι’ άλλα πράγματα. Είμαι εδώ για να προπονώ την ομάδα».