2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΟΥΑΡΕΣ:Στα τελευταία ματς λείπει η αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες.Πρώτο μας μέλημα να κλειδώσουμε την 6άδα

ΣΟΥΑΡΕΣ:Στα τελευταία ματς λείπει η αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες.Πρώτο μας μέλημα να κλειδώσουμε την 6άδα

By on 9 Φεβρουαρίου, 2024 0 501 Views

Όλα όσα είπε ο βοηθός προπονητής της Aνόρθωσης , Όσκαρ Σουάρεζ, έπειτα από τη λήξη του ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια, στο ΓΣΠ.
Υπενθυμίζεται πως ο κόουτς Γκαγιέγο ήταν τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών και τον αντικατέστησε ο συμπατριώτης του.
Αναλυτικά:

«Η ομάδα έπαιξε όπως θέλαμε στο α’ μέρος. Πιέσαμε κι αφήσαμε τον αντίπαλο στην άμυνα. Βάλαμε το γκολ και είχαμε προϋποθέσεις.  Στην επανάληψη δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Μας έβαλαν δύο γκολ και μας επηρέασε η αποβολή. Στα τελευταία ματς λείπει η αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στις νίκες. Γνωρίζαμε ότι θα έλειπε ο προπονητής. Δεν θέτουμε στόχους αλλά καθορίζουμε την απόδοση. Το τελευταίο διάστημα ούτε η απόδοση ούτε οι εμφανίσεις μας είναι καλές. Πρώτο μας μέλημα να κλειδώσουμε την 6άδα, αυτό είναι το πρώτο βήμα. Για τη συνέχεια το βλέπουμε ως πρόσκληση. Όσο μακριά πάμε τόσο πιο χαρούμενοι θα είμαστε».

Στη διάσκεψη ανέφερε:

Τι φταίει για την κακή πορεία: 

«Mπορώ να εξηγήσω για σήμερα. Το πρώτο μέρος πήγε όπως θέλαμε, πιέζαμε ψηλά, ήμασταν πετυχημένοι, κρατήσαμε τον αντίπαλο πίσω, το ελέγχαμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες στην τελευταία πάσα, την τελευταία απόφαση, μπορούσαμε να βάλουμε δύο γκολ. Στο δεύτερο τους δώσαμε την ευκαιρία να επιστρέψουν στο παιχνίδι, σκόραραν στην πρώτη τους φάση, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και η αποβολή. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και καλύτερα για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Αν επηρέασε η απουσία του Γκαγιέγο: «Ο κανονισμός λέει πως έπρεπε να διαλέξουμε ένα από τα δύο παιχνίδια εφόσον ήταν τιμωρημένος, διαλέξαμε αυτό».

Ποιος είναι ο στόχος τώρα: «Δεν καθορίζουμε εμείς τους στόχους αλλά την απόδοση και τελευταίως δεν είμαστε αρκετά καλοί ούτε στην απόδοση ούτε στα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πρώτα για να κλείσουμε θέση στην εξάδα και μετά έχουμε προκλήσεις, όσο πιο μακριά πάμε τόσο πιο χαρούμενοι θα είμαστε. Πρώτο βήμα να κλείσουμε θέση στην εξάδα».