3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καθάρισε εύκολα και γρήγορα η Ν.Σαλαμίνα.Με τριάρα άφησε στον πάτο τη Δόξα

Καθάρισε εύκολα και γρήγορα η Ν.Σαλαμίνα.Με τριάρα άφησε στον πάτο τη Δόξα

By on 11 Φεβρουαρίου, 2024 0 391 Views

Μετά από τρεις σερί ήττες, η N.Σαλαμίνα  επέστρεψε στις επιτυχίες με διπλό στην Περιστερώνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 την Δόξα εκτός έδρας και η ηρεμία επέστρεψε στις τάξεις της ομάδας.Σαφώς καλύτερη η Ν.Σαλαμίνα μετά τα πρώτα στάδια του αγώνα όπου η Δόξα προσπάθησε να αιφνιδιάσει.και με τρία γκολ σε 15΄πήρε εύκολα και γρήγορα τη νίκη.
Από την άλλη η ομάδα της Κατωκοπιάς που ήταν γενικά ξανά μέτρια,έχασε άλλη μια ευκαιρία για νίκη στην έδρα της και έμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ της ομάδας του Χριστοδούλου σημείωσαν οι Μπεχαράνο στο 27΄, Νάρσινγκ στο 39΄ και Μιγκελίτο στο 43΄, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ντουρμισάι στο 68΄.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Δόξα ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και φαινόταν πιο δραστήρια, όμως η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που ήταν και πιο αποτελεσματική και πιο εύστοχη.

Αφού η ομάδα της Κατωκοπιάς αδυνατούσε να δημιουργήσει, έχοντας ανούσια κατοχή της μπάλας, η ομάδα της Αμμοχώστου (απ)έδειξε μέσα σε λίγα λεπτά τη διαφορά ποιότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Στο 27΄ και μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπεχαράνο που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του Χριστοδούλου, ενώ στο 39΄ ο Νάρσινγκ βγήκε απέναντι από τον Αντωνίου, πέρασε και τον Κύπριο κήπερ κι έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί οι «ερυθρόλευκοι» και στο 43΄ πέτυχαν και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με το Μιγκελίτο, ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η Δόξα προσπάθησε να ανεβάσει… ρυθμούς και να μειώσει στο σκορ, όμως και πάλι η μεγάλη φάση ήταν για τη Νέα Σαλαμίνα.

Συγκεκριμένα, το σουτ του Ντουρμισάι στο 68΄… χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι ακολούθως η μπάλα έφυγε έξω.

Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει, με τις δύο ομάδες να κατεβάζουν… στροφές και να συμβιβάζονται πως το παιχνίδι θα τελείωνε με νίκη της Νέας Σαλαμίνας με 3-0, όπως και τελικά έγινε.

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Φοφανά, Τρούγιτς, Αλτσέους, Αντωνιάδης (71′ Αντενόν), Προβυδάκης, Ε.Κυριάκου, Χ.Κυριάκου (71′ Χ.Κυριάκου), Πούριτς, Ασάντε (71′ Μέσκα), Χάνι
Στον πάγκο: Π.Κυριάκου, Τραϊτσέφσκι, Ναμπί, Σκόκλουντ, Αντενόν, Μέσκα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Σεργίου (82′ Προκοπίου), Νάρσινγκ (82′ Οφόρι), Μιγκελίτο, Ντουρμισάι (72′ Γιάνκα), Μπεχαράνο, Καρλίτος (63′ Φράγκος), Παπαγεωργίου (63′ Κονέ), Λέουκο, Γκουανίνι, Ντιακιτέ
Στον πάγκο: Μελίσσας, Κονατέ, Κουζμάνοβιτς, Κονέ, Φράγκος, Προκοπίου, Χριστοδούλου, Γιάνκα, Οφόρι, Βίκτωρος, Κατσιάρης, Κορομά

ΓΚΟΛ: 28′ Μπεχαράνο, 39′ Νάρσινγκ, 43′ Μιγκελίτο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάνκα, Φράγκος

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 150

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
Δόξα: 
Αντωνιάδης, Προβυδάκης, Ντζετζέ (2), Β. Κυράκου, Πούριτς, Ναμπί (5), Αλτσέους (7).
Ν.Σαλαμίνα: Βίκτωρος, Σεργίου, Μιγκελίτο, Κατσιάρης, Νάρσινγκ, Κονέ, Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι (2), Μπεχαράνο (7).

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας