2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τέλειωσε πριν ζεσταθούν…Ο Άρης 4-0 την ΑΕΛ με τρία γκολ μέχρι το 9΄.Αποβλήθηκαν Μαρς και Μπράουν στο 81΄

Τέλειωσε πριν ζεσταθούν…Ο Άρης 4-0 την ΑΕΛ με τρία γκολ μέχρι το 9΄.Αποβλήθηκαν Μαρς και Μπράουν στο 81΄

By on 18 Φεβρουαρίου, 2024 0 865 Views

Έβαλε τρία γκολ πριν το 10λεπτο, έβαλε και τέταρτο στο ημίωρο και ο Άρης… καθάρισε την ΑΕΛ με συνοπτικές διαδικασίες την ΑΕΛ.

Τη νίκησε 4-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες με δύο γκολ του Κοκόριν και από ένα των Καζού και Γκομίς και θα μπει με τρεις βαθμούς διαφορά από το ΑΠΟΕΛ στην β’ φάση.

Οι δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι τελειωμένο ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα των Μπράουν (Άρης) και Μαρς (ΑΕΛ)στο 81΄.Έγινε φάουλ σκληρό για κόκκινη από τον Μαρς και αντέδρασε ο παίκτης του Άρη για ν ανατικρύσει και αυτός την κόκκινη.

Ο αγώνας

Ότι και να πει κανείς για το σημερινό Άρη θα είναι λίγο, με τη Λεμεσιανή ομάδα να ανοίγει το σκορ με εύστοχο πλασέ του Κακόριν μόλις στο 13’ δευτερόλεπτο μετά από λάθος πάσα πίσω του Μεντόγεβιτς.

Πριν προλάβουν οι παίκτες της ΑΕΛ να διαχειριστούν το γκολ που δέχθηκαν, ήρθε και το δεύτερο για τον Άρη και πάλι με τον Κακόριν στο 6’. Ο Ρώσος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Ντε Λούκας και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Και σαν σε προπόνηση τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Ο Σεμέδο από τα δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα, ο επερχόμενος Καζού έκανε το πλασέ και ήταν εύστοχος για το τρίτο τέρμα του Άρη!

Η ΑΕΛ έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει με μόνη καλή φάση ένα σουτ του Ανδρέου στο 15’ που πέρασε έξω.

Ο Άρης ήταν καταιγιστικός, είχε και άλλες φάσεις για ένα τέταρτο γκολ το οποίο ήρθε στο 31’ όταν ο Κακόριν έδωσε την κάθετη πάσα στον Μοντνόρ, αυτός έκανε το σουτ με τον Ολιβέιρα να αποκρούει και ο επερχόμενος Γκομίς με πλασέ κάνει το 4-0!

Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα ο Μοντνόρ μόνος μπροστά στο τέρμα μετά από γύρισμα του Σεμέδο από τα δεξιά, δεν βρήκε σωστά τη μπάλα στέλνοντας της πάνω από τα δοκάρια χάνοντας τεράστια ευκαιρία για ένα πέμπτο γκολ.

Ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με ακόμα μία σπουδαία φάση για ένα τέρμα, με τον Σεμέδο να μπαίνει στην περιοχή της ΑΕΛ από τα δεξιά, να κάνει το διαγώνιο σουτ αλλά να στέλνει τη μπάλα μόλις έξω.

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Άρη έφυγαν τρεις με ένας στο αντίπαλο μισό, ο Μοντνόρ έδωσε στον Νίκολιτς, ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά έβγαλε με τα πόδια ο Ολιβέιρα.

Μετά τις δύο αυτές μεγάλες ευκαιρίες του Άρη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Στο 80’ ο Άρης είχε νέα σπουδαία ευκαιρία με τον Σεμέδο από τα δεξιά να κάνει το γύρισμα, τον Γκομίς το σουτ αλλά ο Ολιβέιρα απέκρουσε για ακόμα μία φορά.

Ένα λεπτό αργότερα είχαμε ένταση στο παιχνίδι, με τον Μαρς να κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Μπράουν και αυτός με τη σειρά του να ρίχνει τον ποδοσφαιριστή στο έδαφος, με τους δύο παίκτες να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τον Άρη να παίρνει μία μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ με 4-0 και να μπαίνει στα πλέι οφ ως δεύτερος.

ΑΡΗΣ: Βανά, Καζού (69′ Δημητρίου), Μουσούντα (59′ Ζόκε), Μπράουν, Κοκόριν (69′ Σουμάνσκι), Γκομίς, Μάτισικ (46′ Αμπουμπακάρ), Νίκολιτς, Μπρόρσον, Μοντνόρ, Σεμέδο
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Αμπουμπακάρ, Μαγιαμπέλα, Ζόκε, Σουμάνσκι

ΑΕΛ : Ολιβέιρα, Φραντζής, Μπάστο, Μεντόγεβιτς (55′ Γερολέμου), Ανδρέου (65′ Μόρσει), Μπεραχίνο, Σέρνιτς (65′ Νεοφύτου), Μορέιρα, Μαρς, Ντε Λούκας, Κάνο
Στον πάγκο: Ανέστης, Παπαφώτης, Μεντόσα, Σιλβέστρος, Φιλίποβιτς, Μόρσεϊ, Μακρής, Νεοφύτου, Τζάλμα, Γερολέμου, Κα, Ντέγοεστ

ΓΚΟΛ: 1′, 6′ Κοκόριν, 9′ Καζού, 31′ Γκομίς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάτισικ, Μπρόρσον (3η), Μοντνόρ (6η)/Σέρνιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μπράουν/Μαρς(81΄απευθείας κόκκινη)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.000

Διαιτητής: Massimi Luca
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
VAR: Chiffi Daniele
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας