27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΗΣ:Το ζητούμενο τώρα είναι να μπορέσουν όλοι να προπονηθούν κανονικά μετά την δηλητηρίαση. Οφείλαμε να το ψάξουμε.Ο Σπιλέφσκι δεν ανέφερε ομάδα.Η κόντρα δεν άρχισε χθες

ΑΡΗΣ:Το ζητούμενο τώρα είναι να μπορέσουν όλοι να προπονηθούν κανονικά μετά την δηλητηρίαση. Οφείλαμε να το ψάξουμε.Ο Σπιλέφσκι δεν ανέφερε ομάδα.Η κόντρα δεν άρχισε χθες

By on 21 Φεβρουαρίου, 2024 0 696 Views

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ανάμεσα σε αυτά και για την τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστές και μελών του τεχνικού τιμ.

Για το ποστ του Σπιλέφσκι:

«Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν αναφέρεται καμία ομάδα μέσα. Για εμάς είναι μια καταγραφή γεγονότων που έγιναν και τον ενόχλησαν. Δεν θεωρούμε ότι αφορά κάποιον συγκεκριμένη ομάδα. Ο προπονητής ξέρετε πως είναι πάρα πολύ παρορμητικός. Η πολιτική μας είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και είναι συνειδητή επιλογή. Και πριν από την ανάρτηση, δεν είναι ότι είχαν τα καλύτερα αισθήματα προς εμάς. Επειδή ζούμε στην Κύπρο και βλέπουμε τι λέγεται και γράφεται, δεν θεωρώ πως η κόντρα άρχισε χθες».

Για την τροφική δηλητηρίαση:

«Οφείλαμε να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Από τη στιγμή που υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη και νομικά θέματα που μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Αυτό που θέλω να πω, επειδή μιλάμε για μεγάλο αριθμό ατόμων, επειδή ακούμε πολλά ότι είναι στημένα και τέτοια, οφείλαμε να το ψάξουμε. Δεν μιλάμε για ένα ή δύο άτομα, αλλά για είκοσι. Να πω ότι είχαμε ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή, έβγαλε το παιχνίδι και μετά έκανε εμετό. Άλλος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο γιατί έκανε εμετούς, ένας έμεινε στον πάγκο γιατί είχε συμπτώματα. Δεν είμαι γιατρός για να γνωρίζω πώς και πότε εκδηλώνεται κάτι τέτοιο. Επηρεάστηκαν αρκετοί, το ζητούμενο είναι τι θα γίνει τώρα. Μου κάνει κάπως παράξενο, όμως δεν είμαι μικροβιολόγος να γνωρίζω πότε εκδηλώνονται συμπτώματα. Το ζητούμενο τώρα είναι να μπορέσουν όλοι να προπονηθούν κανονικά. Σήμερα θα μπορούμε να ξέρουμε πως είναι η υγεία των παικτών. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν στην προπόνηση».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:

«Πάρα πολύ δύσκολο, παίζουμε στην έδρα μας αλλά θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε καλή αγωνιστική ημέρα απέναντι σε μια ομάδα με δυνατότητες και κίνητρο. Μπαίνουμε στη φάση με τα πολύ ωραία παιχνίδια».

KATAΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι προσήλθε χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού πρόσωπο από τη Διεύθυνση της ομάδας και προέβη σε σχετική καταγγελία για μαζική τροφική δηλητηρίαση.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κακόβουλη ενέργεια και πιθανό ποινικό αδίκημα.

«Έχουν δώσει κάποιους ισχυρισμούς, για δύο ξεχωριστά σημεία που είχαν τραφεί ποδοσφαιριστές και θα προχωρήσουμε σε διερεύνηση» είπε.