4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Οθέλλος εΧασε πέναλτι και βαθμούς .Η Ν.Σαλαμινα με πολλές αλλαγές ισοφαρισε 1-1

Ο Οθέλλος εΧασε πέναλτι και βαθμούς .Η Ν.Σαλαμινα με πολλές αλλαγές ισοφαρισε 1-1

By on 24 Φεβρουαρίου, 2024 0 2595 Views

Στο 1-1 έμειναν Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης για τον δεύτερο όμιλο.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σανγκαρέ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 56΄ με κεφαλιά και με τον Κουζμάνοβιτς στο 70΄ να ισοφαρίζει για τους ερυθρολεύκους, με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία ενέργεια.
Σημειώνεται πως ο Οθέλλος στο 40ό λεπτό έχασε πέναλτι, με τον Μελίσσα να αποκρούει την εκτέλεση του Πιχ (μετά από ανατροπή του Σανγκαρέ από τον Ντάτκοβιτς).

H Nέα Σαλαμίνα έφτασε τους 36 βαθμούς και μείωσε στο -2 από τον πρωτοπόρο του γκρουπ Απόλλωνα ενώ ο Οθέλλος έμεινε με 16 βαθμούς στην 12η θέση.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Κονατέ (59′ Οφόρι), Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο, Ντουρμισάι (59′ Παπαγεωργίου) , Κουσμάνοβιτς, Κονέ (77′ Γκουανίνι), Φράγκος (25′ Κορομά), Βίκτωρος (77′ Προκοπίου), Κατσιάρης

Στον πάγκο: Κίσσας, Καλανίδης, Φερνάντεθ, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Προκοπίου, Χριστοδούλου, Γκουανίνι, Οφόρι, Ντιακιτέ, Κορομά.

Οθέλλος: Ταουντούλ, Σταμούλης, Ναρντίνι, Χριστοδούλου (75′ Χατζηπασχάλης) , Μπραμπίγια (84′ Γιάνσεν), Σανγκαρέ, Κατσιατής (72′ Σούτο) , Καστάνας, Ανάνγκ, Πιχ, Κορίνους

Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Μαλλούρη, Γιάνσεν, Κυριάκου Κ, Ολιβέιρα, Σούτο, Χατζηπασχάλης, Σλάβικ, Κόπας, Μιτσής, Ιωάννου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κορομά, Ντάκοβιτς, Ντουρμισάι / Ναρντίνι, Καστάνας, Ανάνγκ, Χριστοδού

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης