28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Άλμα σωτηρίας με τεσσάρα για την Καρμιώτισσα.Χατ-τρικ ο Κατσαντωνης.Η Δόξα προηγήθηκε αλλά δεν κράτησε και έμεινε στον πάτο

By on 2 Μαρτίου, 2024 0 1103 Views

Τη μεγαλύτερη νίκη της στη σεζόν και μάλιστα με ανατροπή πήρε στην Περιστερώνα η Καρμιώτισσα, επικρατώντας της Δόξας με 3-1 για την 2η αγωνιστική του β’ ομίλου των πλέι οφ, κάνοντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία, καθώς ξέφυγε στο +8 από την ομάδα της Κατωκοπιάς!
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και ήταν μακράν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Η Δοξα  προηγήθηκε με πέναλτι του Ναμπί στο 7’, όμως η Καρμιώτισσα ήταν καταιγιστική στο β’ ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με τον Ντούμπια στο 52’ και τον Κατσαντώνη να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια, σκοράροντας τρία γκολ (51’, 56’ και 90+2’)!

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Τάντι, Τρούγιτς, Τραϊτσέφσκι (51′ Φοφανά), Ναμπί (79′ Αλτσέους), Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Προβιδάκης (67′ Σαντίκ), Πούριτς, Ασάντε, Χάνι (79′ Μέσκα).
Στον πάγκο: Π.Κυριάκου, Φοφανά, Σαντίκ, Λοϊζίδης, Αντενόν, Αλτσέους, Ε.Κυριάκου, Χ.Κυριάκου, Μέσκα. 
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου (89′ Ματθαίου), Πάουλαβετς, Ντούμπια (89′ Ψύχας), Τσουκαλάς, Θεοδώρου (77′ Νεοφύτου), Ουεσλάτι (89′ Παντελή), Κατσαντώνης, Ρόσι (67′ Χαραλάμπους).
Στον πάγκο: Βιολάρης, Άντος, Μελετίου, Νεοφύτου, Μιχαήλ, Παντελή, Χαραλάμπους, Αγγελή, Ματθαίου, Ψύχας. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πούριτς, Αλτσέους / Τσουκαλάς, Μαλόνε
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: 7′ Ναμπί (πέν.) / 52′ Ντούμπια, 61′, 63′, 90+2′ Κατσαντώνης
Διαιτητής: Markovic Momcilo
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής ‘Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Jovanovic Srdjan
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας