2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Μια βλακώδης αποβολή μας τιμώρησε.Ήμασταν και πολύ άτυχοι με τις διαιτητικές αποφάσεις.(Αναφορά στο οικονομικό πρόβλημα)

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Μια βλακώδης αποβολή μας τιμώρησε.Ήμασταν και πολύ άτυχοι με τις διαιτητικές αποφάσεις.(Αναφορά στο οικονομικό πρόβλημα)

By on 10 Μαρτίου, 2024 0 533 Views

Διαβάστε τι είπε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Πάφο ο τεχνικός της Ανόρθωσης Γκαγιέγο. 

Τι είπε: 

“Ήταν ένα ισοδύναμο πρώτο ημίχρονο, με ένα άτυχο πέναλτι το οποίο τους έδωσε δύναμη και εμάς άγχος. Γυρίσαμε τον αγώνα. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Μια βλακώδης αποβολή μας τιμώρησε.

Θέλω να πω κάποια πράγματα τα οποία θα ήταν αντιπαραγωγικά για μένα αλλά και για την ιστορία της Ανόρθωσης. Το σημερινό ήταν ένας καθρέφτης της φετινής χρονιάς στην οποία είχαμε πάρα πολλά εμπόδια. Ήμασταν και πολύ άτυχοι με τις διαιτητικές αποφάσεις. Εβδομάδα με εβδομάδα βλέπετε τι γίνεται. Για μένα είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην επαγγελματική μου καριέρα. Δεν είμαι εδώ για να κρύψω τις ευθύνες μου.

Είχαμε υπόψη μας ότι θα ηταν ένας δύσκολος χρόνος όσον αφορά το οικονομικό, όχι τόσο δύσκολος όσο τελικά ήταν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν καταφέρνουμε αυτά που πρέπει, αυτά που παίρναμε στην αρχή της χρονιάς.