1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ξέσπασμα Νέι Άλβες για τις φήμες περί θανάτου του αδερφού του, Ντάνι: “Πόσο σκληρά είναι τα ανθρώπινα όντα;

Ξέσπασμα Νέι Άλβες για τις φήμες περί θανάτου του αδερφού του, Ντάνι: “Πόσο σκληρά είναι τα ανθρώπινα όντα;

By on 10 Μαρτίου, 2024 0 555 Views

Ο Νέι Άλβες δημοσίευσε video στο Instagram μέσα από το οποίο ξέσπασε απέναντι σε όσους διέδωσαν την ψευδή είδηση του θανάτου του αδερφού του, Ντάνι, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για τη σκληρότητα που έχουν μέσα τους οι άνθρωποι.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (09/03) ο κόσμος των social media πήρε φωτιά από τη δημοσίευση ενός tweet που υποστήριζε πως ο Ντάνι Άλβες έβαλε τέλος στη ζωή του στη φυλακή, με τη συγκεκριμένη τραγική πληροφορία να εξαπλώνεται μεν μέσω Twitter αλλά να μην επιβεβεβαιώνεται ποτέ.

Η αιτία δεν ήταν άλλη από το γεγονός πως επρόκειτο για μία προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, με την εν λόγω φήμη να φτάνει στα αυτιά του αδερφού του Ντάνι Άλβες, Νέι, και εκείνον να ξεσπάει μέσω ενός video που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

“Πόση σκληρότητα έχουν οι άνθρωποι; Τον έχετε ήδη καταδικάσει για τα λόγια μίας γυναίκας που μπήκε σε μία τουαλέτα ανδρών για να κάνει κάτι που μόνο αυτή το ξέρει.

Έχει ήδη καταδικαστεί. Δεν είναι αρκετό; Είναι στη φυλακή, Τώρα, η τρέλα είναι πως θέλετε τον θάνατό του. Θέλετε να δείτε νεκρό τον αδερφό μου. Πόση σκληρότητα υπάρχει;”, είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντάνι Άλβες είχε καταδικαστεί από τις ισπανικές αρχές με ποινή φυλάκισης 4.5 ετών για βιασμό 23χρονης κοπέλας, μια ποινή που είχε ασκήσει έφεση ο Βραζιλιάνος, αλλά και η εισαγγελία για αύξησή της.