28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Δόξα έΧασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη σωτηρία… (0-0 με την ΑΕΛ)

Η Δόξα έΧασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη σωτηρία… (0-0 με την ΑΕΛ)

By on 15 Μαρτίου, 2024 0 1785 Views

ΑΕΛ και Δόξα έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»,  για την 5η αγωνιστική του β’ ομίλου των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα το οποίο δεν ευνοεί την ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία έκανε ουσιαστικά ένα απλό… βήμα σημειωτόν, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Καρμιώτισσα που εξήλθε ισόπαλη με τον Απόλλωνα

Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες και μάλιστα κλασσικές για να σκοράρουν (κυρίως η ΑΕΛ), αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να συμβιβαστούν στην… λευκή ισοπαλία.

ΑΕΛ: Ανέστης, Μπάστο, Ντζάλμα, Τσούκα (73′ Φραντζής), Ντε Λούκας, Παπαφώτης, Σέρνιτς, Μορέιρα (67′ Μίντσιεφ), Θεμιστοκλέους (73′ Μεντόσα), Ανδρέου (67′ Κα), Μακρής (81′ Σιλβέστρος).

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Μεντόσα, Μαρς, Σιλβέστρος, Μόρσαϊ, Μίντσιεφ, Νεοφύτου, Κάνο, Κα, Γενεθλίου.

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Τρούγιτς (90′ Μέσκα), Τραϊτσέφσκι, Βελκόφσκι (90′ Σαντίκ), Αντωνιάδης, Ναμπί (64′ Αλτσέους), Προβιδάκης, Ε.Κυριάκου, Χ.Κυριάκου (46′ Φοφανά), Πούριτς, Ασάντε (80′ Χάνι).

Στον πάγκο: Π.Κυριάκου, Φοφανά, Σαντίκ, Λοϊζίδης, Αντενόν, Αλτσέους, Αντβί, Μέσκα, Χάνι. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαφώτης, Μεντόσα / Τραϊτσέφσκι, Αλτσέους, Πούριτς

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Αντωνίου Μάριος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος