5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  •  Τώρα είναι η ώρα για την ΑΕΚ! Με νίκη μια ανάσα από την κορυφή

 Τώρα είναι η ώρα για την ΑΕΚ! Με νίκη μια ανάσα από την κορυφή

By on 17 Μαρτίου, 2024 0 2036 Views

Πριν αρχίσει η  4η αγωνιστική είχε διαφορά τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και έναν από την 2η θέση και σήμερα έχει την ευκαιρία να περάσει στην 2η θέση και με μόλις έναν βαθμό από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Αυτή και αν είναι ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον κόσμο της να λέει τώρα είναι η ώρα.

Είδε το ΑΠΟΕΛ να χάνει από την Ομόνοια, τον Άρη να γνωρίζει την ήττα από την Πάφος FC και τώρα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να βρεθεί για πρώτη φορά μια ανάσα από την κορυφή.Όσες απουσίες και αν έχει η Ανόρθωση ο Μπεν Σιμόν γνωρίζει ότι θα πρέπει η ομάδα του να παίξει καλά για να κερδίσει και να μην επηρεαστεί από την πίεση…της κορυφής που προκάλεσαν τα χθεσινά αποτελέσματα.

Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί αν θέλει να πλησιάσει το όνειρο πολλών χρόνων που έμεινε ανεκπλήρωτο. Αν η ΑΕΚ κερδίσει είναι πλέον δεδομένο ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο…και στην επόμενη αγωνιστική περιμένει το ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα» όπου με νίκη θα κατακτήσει την κορυφή.

Άλλες χρονιές είχε υψοφοβία αλλά οι φίλοι της ΑΕΚ φέτος με τον Σιμόν ελπίζουν ότι θα αλλάξουν τα πράγματα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και μένει να δούμε πως θα παρατάξει την ομάδα του ο Μπεν Σιμόν. Πιθανότατα θα γίνει μια αλλαγή στην 11άδα, με τον Φαράζ να παίρνει την θέση του Σάντος, ενώ αν γίνει και δεύτερη διαφοροποίηση αυτή είναι να πάρει φανέλα βασικού ο Ντίμερς.

Μια πιθανή 11άδα είναι η ακόλουθη: Πίριτς, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Ντιούνκου, Γκαρσία, Λέδες, Πονς, Γκάμα, Τόνγκια, Φαράζ, Λόπες.