28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KETΣΠΑΓΙΑ:Πήραμε ένα καλό μήνυμα σήμερα αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα

KETΣΠΑΓΙΑ:Πήραμε ένα καλό μήνυμα σήμερα αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα

By on 25 Μαρτίου, 2024 0 410 Views

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Τιμούρ Κετσπάγια μετά την φιλική ήττα κόντρα στην Σερβία.

“Ξεκινήσαμε το ματς φοβισμένα. Αν κοιτάξουμε τους παίκτες που έχει η Σερβία σε τι επίπεδο παίζουν και τι δυνατά πρωταθλήματα παίζουν. Δεν είναι εύκολο πράγμα να τους αντιμετωπίζεις. Δεχθήκαμε το γκολ από απροσεξία. Δεν προστατέψαμε τη μπάλα, δεν κυνηγούσαμε τον επιθετικό. Αλλά σιγά σιγά ξεκινήσαμε και πιστέψαμε στο παιχνίδι και ειδικά το β’ ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση και ευκαιρίες για το γκολ. Είναι ένα καλό μήνυμα…”

“Είναι αυτά που λέγαμε για τον κόσμο, ο κόσμος που ήρθε έστω αυτοί που ήρθαν ήταν μεγάλη βοήθεια για τους ποδοσφαιριστές. Όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και θέλουμε να πηγαίνουμε καλά. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Πιστεύω ότι αν είχαμε περισσότερο κόσμο και στο πρώτο παιχνίδι, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά”

“Εκεί που σταματήσαμε σήμερα να υπάρχει συνέχεια… Θα έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας και μετά θα ξεκινήσουν τα επίσημα. Θα γυρίσουν ,ελπίζω,όλοι οι παίκτες…Δεν είμαστε η Εθνική μεγάλων δυνατοτήτων αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να καταλάβουμε και εμείς…,να βάλουμε κι εμείς ψηλά τον πήχη, αλλά δεν μπορούμε να πηδήξουμε δέκα μέτρα εκεί που δεν μπορούμε να το κάνουμε.Να το κάνουμε βήμα -βήμα Δεν μου αρέσει να κοροιδεύουμε τον κόσμο. Αυτό που θέλω και πιστεύω είναι οτι αυτά τα παιδιά με λίγη βοήθεια απ όλους ,από τον κόσμο,από εμάς και όλους όσους είναι κοντά στην Εθνική,μπορούν να παίξουν καλύτερα. Αυτό θέλουμε και εμείς και ο κόσμος “.