1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Όχι, αυτή  η εικόνα σε γήπεδο δεν είναι εντυπωσιακή και εκπληκτική!

Όχι, αυτή  η εικόνα σε γήπεδο δεν είναι εντυπωσιακή και εκπληκτική!

By on 6 Απριλίου, 2024 0 8503 Views

Αυτή την εικόνα κάποιοι την χαρακτηρίζουν …εκπληκτική, εντυπωσιακή κερκίδα…!Όχι αυτό δεν είναι εντυπωσιακό θέαμα σε ποδοσδφαιρικό αγώνα . Όντως η στήριξη των οπαδών της Ομόνοιας 29Μ είναι πρωτοφανής στη β΄ κατηγορία και με βροντερή  και μαζική παρουσία σπρώχνουν την ομάδα τους στην Α΄ κατηγορία. Αυτή η εικόνα όμως δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως βοηθά την ομάδα τους και το ποδόσφαιρο. Οι  πολλές διακοπές και οι καθυστερήσεις που προκαλούν οι φωτοβολίδες και τα καπνογόνα μόνο ζημιά προκαλούν και στον αγώνα και στο ταμείο της ομάδας τους.

Έχουν δίκιο οι άνθρωποι της Ένωσης αλλά και των άλλων ομάδων να διαμαρτύρονται για αυτή την εικόνα. Και σίγουρα η στήριξη της θερμής κερκίδας της Ομόνοιας 29Μ μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακή όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία χωρίς φωτοβολίδες και καπνογόνα…

Με αυτά τα σύννεφα πολύχρωμου καπνού τι ποδόσφαιρο βλέπουν οι θεατές και οι παίκτες ποιους χαιρετούν;

Και αν συμβεί κάτι κακό σε όποιο γήπεδο οι οπαδοί ομάδων δημιουργούν αυτή την τάχα εκπληκτική ατμόσφαιρα ,ξαφνικά αναζητούμε ευθύνες για αυτούς που δεν έκανα σωστή έρευνα και πέρασαν μέσα τόσες φωτοφολίδες,καπνογόνα κλπ.