30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η Ομόνοια.Λύγισε την Ανορθωση που παρά τα προβλήματα πάλεψε τον αγώνα

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η Ομόνοια.Λύγισε την Ανορθωση που παρά τα προβλήματα πάλεψε τον αγώνα

By on 14 Απριλίου, 2024 0 201 Views

Ομόνοια με…σπασμένα φρένα! Οι πράσινοι επικράτησαν με 2-0 της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 7η αγωνιστική και συνεχίζουν το κυνήγι για την κορυφή.
Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης τα είχε όλα εκτός γκολ. Πολύ καλό ρυθμό, ευκαιρίες και για τους δύο αντιπάλους, ωστόσο το…στείρο 0-0 ήταν αυτό που συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην πρώτη φάση της επανάληψης, οι πράσινοι ευτύχησαν να σκοράρουν. Στο 60ο λεπτό ο Χαμάς έκανε τη σέντρα κι ο Αλιούμ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ (0-1). Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με φοβερή ενέργεια ο Σεμέδο στο 87’.Εβγαλε τη φανέλα και πανηγύρισε προκλητικά μπροστα από την κερκίδα της Ανορθωσης για να προκληθεί ένταση.Ο Σεμεδο την γλύτωσε με μια κίτρινη για την φανέλα ενώ αντίκρυσμα κίτρινη στην ένταση Αρμπολεδακαι Κουλιμπαλι .
Κάπως έτσι η Ομόνοια ανέβηκε στους 65 βαθμούς και παραμένει στο -4 από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και στο -3 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, άνοιξε τη διαφορά της στο +4 από τον Άρη!
Αντιθέτως, η Ανόρθωση έμεινε στους 52.Ωστοσο πάλι κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών της για την προσπάθεια και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προηγηθεί .

Ανόρθωση (Οκκάς): Αρμπολέδα, Αντωνίου, Κορρέα, Μακούν, Μαρμούκ, Κορέια (90+1′ Γουαρίς), Τεχέρα (74′ Τζουλίου), Χρυσοστόμου, Γκερέρο (63′ Περέα), Φερέιρα (46′ Κίκο), Παρούτης (63′ Καστέλ).
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Κεραυνός, Ουαγκέ, Κάργας, Τιουνέ, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους.

Ομόνοια (Αναστασίου): Ουζόχο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μπασιρού, Χάμπος (90′ Μίλετιτς), Μπέζους (10′ Αλιούμ), Σεμέδο (90′ Ψάλτης), Σίμιτς (73′ Ανδρέου), Στεπίνσκι (73′ Μπάκιτς).
Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σιπριάνο, Κακουλλής, Φράνσον, Λέζιακς, Οζλέρ, Παντελή.

Στο όριο καρτών: Αρμπολέδα, Μαρμούκ, Χρυσοστόμου (2) / Χάμπος (2)

ΣΚΟΡΕΡ: Αλιούμ (60′), Σεμέδο (87′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μακούν, Μαρμούκ (3η), Αντωνίου, Αρμπολέδα / Αλιούμ, Σεμέδο, Κουλιμπαλί

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 4.500

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Pezzuto Ivano
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης