30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • ΕΠΟ: “Δεν έχουμε λάβει καμία σχετική ενημέρωση για εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής”.Οκτώ Έλληνες διεθνείς έδωσαν δείγμα

ΕΠΟ: “Δεν έχουμε λάβει καμία σχετική ενημέρωση για εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής”.Οκτώ Έλληνες διεθνείς έδωσαν δείγμα

By on 17 Απριλίου, 2024 0 1058 Views

Η ΕΠΟ τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση”.

Οκτώ Έλληνες διεθνείς έδωσαν δείγμα

Οκτώ διεθνείς έδωσαν δείγμα στη Νέα Σμύρνη, στο περιθώριο της προετοιμασίας για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Καζακστάν και Γεωργία.

Οι αρμόδιοι φορείς προέβησαν σε ελέγχους ντόπινγκ στην Εθνική Ελλάδας, πριν από τα δύο κρίσιμα παιχνίδια απέναντι σε Καζακστάν και Γεωργία για τα playoffs του Euro 2024.

Η UEFA έχει τη δικαιοδοσία να προβεί σε ελέγχους με τους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται τόσο μετά από την ολοκλήρωση ποδοσφαιρικών αγώνων, όσο και κατά τη διάρκεια προπονήσεων συλλόγων ή εθνικών ομάδων. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις η UEFA ελέγχει παίκτες ακόμα και στα σπίτια τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, οκτώ διεθνείς ποδοσφαιριστές έδωσαν δείγμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, πριν από τις δύο αναμετρήσεις που εν τέλει οδήγησαν στον αποκλεισμό της Ελλάδας