30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TANKOBITΣ:Το κάνω στην προπόνηση και με κοροϊδεύουν ότι κάνω σαν τον Ρονάλντο.Είδα τον χώρο και είπα, γά@@ το, και ό,τι γίνει…

TANKOBITΣ:Το κάνω στην προπόνηση και με κοροϊδεύουν ότι κάνω σαν τον Ρονάλντο.Είδα τον χώρο και είπα, γά@@ το, και ό,τι γίνει…

By on 18 Απριλίου, 2024 0 1630 Views

Ο σκόρερ ίσως του γκολ της χρονιάς, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, μίλησε στις κάμερες για το γκολ που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στον πρώτο τελικό της ιστορίας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν περίεργο παιχνίδι. Δεν κάναμε το παιχνίδι που συνήθως παίζουμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα και να κυριαρχήσουμε αλλά ήταν ημιτελικός, είναι πολλή η πίεση, ήμασταν νευρικοί».

Για την γκολ που πέτυχε και για το πως το σκέφτηκε: «Κάποιες φορές το κάνω στην προπόνηση και με κοροϊδεύουν ότι κάνω σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είδα τον χώρο και είπα, γά@@ το, και ό,τι γίνει… Το έκανα και μπήκε. Αν λάβουμε όλα τα δεδομένα υπόψη είναι το κορυφαίο της καριέρας μου»

Για τον τελικό με την Ομόνοια: «Είμαστε πεινασμένοι για τον σύλλογο, την πόλη και τον κόσμο της Πάφου για να πάρουμε αυτό το τρόπαιο».