21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μεγάλο άλμα παραμονής με εκτελεστή τον Σαντικ.Η Δόξα μέσα στο Παραλίμνι νίκησε 2-1 την Ένωση

Μεγάλο άλμα παραμονής με εκτελεστή τον Σαντικ.Η Δόξα μέσα στο Παραλίμνι νίκησε 2-1 την Ένωση

By on 3 Απριλίου, 2023 0 12562 Views

Μεγάλο διπλό μέσα στο Παραλίμνι επί της ΕΝΠ πέτυχε η Δοξα με 2-1 θέτοντας γερές βάσεις για παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων. Η ομάδα του Κώστα Σακκά ευτύχισε να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με τον Σαντίκ. Στο 14’ με πέναλτι έπειτα από παρέμβαση του VARίστα καθώς ο Ιωάννης Χριστοδούλου δεν έδειξε κάτι και στο 26 μετά από μπαλιά μισό γκολ του Ασάντε ο Σκοπιανός επιθετικός διαμόρφωσε το 2-0. Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε δυνατά και ευτύχισε να σκοράρει νωρίς με τον Ντα Σίλβα με σουτ μέσα από τη περιοχή μειώνοντας έτσι σε 2-1. Παρά το γρήγορο γκολ της ομάδας του Μαρίνου Σατσιά η Δοξα ήταν η ομάδα που έφτασε τουλάχιστο δύο φορές κοντά στο τρίτο γκολ με δράστη τον Σαντίκ. Το τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Παραλιμνίου αύξησε την πίεση της χωρίς όμως αποτέλεσμα έτσι δέχθηκε την ήττα με 2-1 και έμεινε στους 22 βαθμούς. Στους 27 η Δοξα  που έκανε αποφασιστικό βήμα για παραμονή.

ΕΝΠ(Μ.Σατσιάς): Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Ρουσιάς, Ντιαβαρά(34′ Κατσιάρης), Μέιρα(83′ Τζαβέ), Γεβρέμοβιτς(76′ Έχμαν), Φερνάντεζ(76′ Μορέιρα), Βουτσένοβιτς, Ντρέκσα, Πολυκάρπου(34′ Κοτσώνης).

Δόξα (Κ.Σακκάς): Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι(73′ Τιτζιανί) Σαντίκ, Ασαμόα(73′ Ίλιτς), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασάντε(83′ Αμντολάχι), Τρούγιτς.