23 Μαΐου, 2024
  • 23 Μαΐου, 2024

Ο Αζάρ λυτρωτής της Τσέλσι

By on 28 Οκτωβρίου, 2017 0 803 Views

Ο Αζάρ έκανε τη διαφορά στο ματς με τη Μπόρνμουθ, αφού με δικό του γκολ η Τσέλσι δραπέτευσε (1-0) για τρίτη διαδοχική φορά από το «Βιτάλιτι»!
H Τσέλσι πέρασε από το Βιτάλιτι επικρατώντας 1-0 της Μπόρνμουθ χάρη στο τρίτο διαδοχικό γκολ του Αζάρ! Οι Μπλε ήταν πιο ουσιαστικοί και με το τρίποντο βρέθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 8ο λεπτό είχαν την πρώτη καλή φάση, αλλά το σουτ του Πέδρο δε βρήκε στόχο. Η Τσέλσι ήταν καλύτερη, αλλά ο Μοράτα έχασε μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 24′ από πάσα του Αζάρ ο Ισπανός δε μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, ενώ στο 34′ νικήθηκε από τον Μπέγκοβιτς σε τετ α τετ. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Λονδρέζοι φώναξαν στο 28′ για το γκολ του Αθπιλικουέτα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 51ο λεπτό ήρθε το γκολ της λύτρωσης για την ομάδα του Κόντε, όταν ο Μοράτα με εξαιρετική έμπνευση βρήκε τον Αζάρ και ο Βέλγος διαμόρφωσε το 1-0. Η Μπόρνμουθ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Άιμπ δεν ήταν εύστοχος. Η Τσέλσι κράτησε το υπέρ της σκορ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μπήκε στην τετράδα.

Μπόρνμουθ: Μπέγοβιτς, Κουκ, Άκε, Φράνσις, Ντάνιελς, Σέρμαν, Κουκ, Σμιθ, Στάνισλας (63’ Πιού), Αφόμπε (74’ Γουίλσον), Ντεφό (46’ Άιμπ)

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ,Ρούντιγκερ, Ζαμπακόστα, Αλόνσο, Φάμπεργας, Μπακαγιόκο, Πέδρο (79’ Ντρινκγουότερ), Αζάρ (84’ Γουίλιαν), Μοράτα (79’ Μπατσουαγί)