5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι αλλαγές έδωσαν την πρώτη νίκη στον Οθέλλο.Δέκα αγώνες χωρίς βαθμό η Δόξα

Οι αλλαγές έδωσαν την πρώτη νίκη στον Οθέλλο.Δέκα αγώνες χωρίς βαθμό η Δόξα

By on 4 Νοεμβρίου, 2023 0 730 Views

Επιτέλους ήρθε η πρώτη νίκη που τόσο περίμνενε η ομάδα της Αθηένου.! Ο Οθέλλος έπρεπε να περιμένει 10 αγωνιστικές για να έρθει η πρώτη του επιτυχία στην Α’ Κατηγορία τη φετινή περίοδο, όμως το πέτυχε σ’ ένα σημαντικό ματς κόντρα στη Δόξα στην Περιστερώνα με 2-0, κάνοντας…χαλάστρα στο ντεμπούτο του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο της ομάδας της Κατωκοπιάς.
Το σκορ άνοιξε ο Ποπέσκου στο 68ο λεπτό, η αλλαγή του Σκάζνι, καθώς πέρασε στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα, στο 66’, ενώ το τελικό 2-0 ήρθε από άλλη μια αλλαγή του Τσέχου, τον Μπραμπίγια στο 90+2’.
Με αυτήν την πρώτη νίκη, ο Οθέλλος φτάνει τους έξι βαθμούς, ενώ η Δόξα είναι σε…κρίση καθώς μετρά 10 σερί ήττες και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.Είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και με καθόλου καλή εικόνα. Είναι εύκολα κατανοητό πως ο Γιώργος Πετράκης έχει πολλά να διορθώσει και τον περιμένει μπόλικη δουλειά αν μπορεί φυσικά να βελτιωθεί η κατάσταση της ομάδας.

Δόξα (Πετράκης): Σισκόφσκι, Φοφανά, Τρούγιτς (59′ Κλεόφιλο), Σαντίκ, Ναμπί, Βελκόφσκι (78′ Σκόγκλουντ), Αλτσέους, Αντωνιάδης, Στυλιανού, Ασάντε, Ντζετζέ (17′ Αντγουί-78′ Β. Κυριάκου)
Στον πάγκο: Αντωνίου, Π. Κυριάκου, Πάντιτς, Σετσέροβιτς, Μουχάμεντ, Χ. Κυριάκου, Πούριτς

Οθέλλος (Σκάζνι): Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου, Ράμος, Σούτο, Κατσιάτης (66′ Ποπέσκου), Ζουνζάρεν, Ανάγνκ (58′ Καστάνας), Ουεσλατί (84′ Μπραμπίγια)
Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Ποπέσκου, Πέρεζ, Μιτσής, Βενιζέλου, Ιωάννου, Κορίνους

Στο όριο καρτών: Πούριτς, Μουχάμεντ, Ναμπί, Κλεόφιλο (2) / Σανγκαρέ, Ράμος, Χριστοδούλου, Μπραμπίγια, Κορίνους, Ουεσλατί (2)

ΣΚΟΡΕΡ: Ποπέσκου (68′), Μπραμπίγια (90+2′)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ναμπί (3η), Αντγουί / Ράμος (3η), Ουεσλατί (3η), Ναρντίνι

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Jovanovic Srdan
AVAR: Χριστοδούλου Μαρία
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης