8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • AEΛ:Η αστυνομία μας μείωσε τα εισιτήρια. Οι οπαδοί μας  να μείνουν μακριά από προκλήσεις

AEΛ:Η αστυνομία μας μείωσε τα εισιτήρια. Οι οπαδοί μας  να μείνουν μακριά από προκλήσεις

By on 23 Ιανουαρίου, 2024 0 254 Views

Για το θέμα των εισιτηρίων που πήρε η ΑΕΛ στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ομάδας Πλουτής Αβραάμ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Θυμίζουμε ότι συμφωνία ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού είναι ο φιλοξενούμενος να παίρνει 1500 εισιτήρια στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά η αστυνομία αποφάσισε το 10% για τους οπαδούς της ΑΕΛ που θα είναι φιλοξενούμενοι αύριο, άρα 1064 εισιτήρια.

Η τοποθέτηση του Πλουτή Αβραάμ:

«Υπάρχει συμφωνία με τον Απόλλωνα ότι θα παίρνει 1500 εισιτήρια η φιλοξενουμένη ομάδα. Η αστυνομία έχει ζητήσει το 10% για τους φιλοξενούμενους. Εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα με τον Απόλλωνα. Είναι μονόπλευρη η απόφαση της αστυνομίας. Αντί να μας δοθούν 1500 εισιτήρια μας δόθηκε το 10% που αντιστοιχεί σε 1064 εισιτήρια. Θέλουμε να τηρήσουμε υπεύθυνη στάση όπως πάντα. Το μήνυμα στον κόσμο μας είναι ότι πρέπει να συμπεριφερθούν κόσμια, να μείνουν μακριά από προκλήσεις,. Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος από την αστυνομία και τους καλούμε να είναι προσεκτικοί. Μας λυπεί η απόφαση της αστυνομίας. Θα πάμε με αυτά τα δεδομένα, ο αριθμός είναι μικρός για να καλύψει τις ανάγκες της ΑΕΛ. Πήρε ένα αριθμό εισιτηρίων ο ΣΥΦ ΑΕΛ, ενώ εξαντλήθηκαν και τα υπόλοιπα. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, η απόφαση είναι καθαρά της αστυνομίας».