2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τεσσάρα ασφαλείας για τον Εθνικό Άχνας που ξέφυγε από την ΑΕΖ και τον Οθέλλο 10 βαθμούς και12 από την Δόξα

Τεσσάρα ασφαλείας για τον Εθνικό Άχνας που ξέφυγε από την ΑΕΖ και τον Οθέλλο 10 βαθμούς και12 από την Δόξα

By on 5 Φεβρουαρίου, 2024 0 495 Views

Με λίγη δόση τύχης αλλά και με αρκετή ικανότητα ο Εθνικός Άχνας κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη επι της ΑΕΖ με 4-1, πολύ σημαντική, με τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Μπίκερ δυο τέρματα, Μάριος Ηλία και Ριστέφσκι οι σκόρερ της προσφυγικής ομάδας ενώ για την ΑΕΖ σκόραρε ο Κάστρο. Μια πολύ σημαντική νίκη που του δίνει την δυνατότητα να ξεφύγει βαθμολογικά και με βάση την ισοπαλία ανάμεσα σε Οθέλλο και Δόξα νιώθει πιο άνετα στη μάχη της σωτηρίας.

Ο Εθνικός πάει στους 24 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στους 14 βαθμούς όσους έχει και ο Οθέλλος και η Καρμιώτισσα με αγώνα λιγότερο η τελυταία ενώ η Δόξα έμεινε στον πάτο στους 12.

Το πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός Άχνας και με αρκετή δόση τύχης κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ με 2-1. Ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με τον Εθνικό Άχνας να καταφέρνει να βρει τον τρόπο να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Ριστέφσκι μόλις στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιπτσκι.

Σημαντικό λάθος στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΖ. Η ΑΕΖ ισοφάρισε μετά από λάθος αυτή την φορά του Παναγή. Εκτέλεση φάουλ από Κάστρο η μπάλα με πορεία προς τα δίχτυα, έμοιαζε να είναι εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα του Εθνικού που έκανε λάθος εκτίμηση και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του στο 25.

Λίγα λεπτά αργότερα με αρκετή δόση τύχης ο Εθνικός στο 27ο λεπτό πήρε και πάλι το προβάδισμα. Απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα της ΑΕΖ μετά από εκτέλεση κόρνερ με δύναμη η κόντρα στο πόδι του Μπίκερ και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Εθνικός Άχνας κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα και να κάνει την διαφορά ακόμα μεγαλύτερη. Αντεπίθεση στο 50ο λεπτό και με σουτ από την γωνιά της μεγάλης περιοχής με αριστερό σουτ έκανε το 3-1 για την προσφυγική ομάδα. Στο 76ο λεπτό κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα, το πιο όμορο της βραδιάς με τον Μάριο Ηλία να καταφέρνει με έναν εναέριο βολέ να στείλει την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα της ΑΕΖ.

Εθνικός Άχνας: Παναγή, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι (45′ Ντε Ιριόντο), Λίπσκι, Λομοτέι, Μπίκερ, Ιωάννου Π. (45′ Αρτματάς), Στυλιανού Μ. (37′ Περατικός), Καμπρέρα, Ηλία Μ., Ντράζιτς (75′ Μεσκίτα).

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Ντε Ιριόντο, Περατικός, Ηλία Κ., Πεχλιβάνης, Μεσκίτα, Νικολάου Θ., Αρτυματάς, Μπέκερ, Ιωαννίδης, Χριστοφή, Αγγελόπουλος.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής (75′ Χρίστου), Γιαντάλ, Αντωνίου Ε., Σλόγκαρ, Κάστρο (58′ Ταβάρες), Ρέινολντς, Χατζηβασίλης (75′ Σιφναίος), Ρουίζ, Ντιγκινί, Σαμπό (58′ Σαρφό).

Στον πάγκο: Στυλιανού Ν., Μπέκερ, Αντωνίου Κ., Σαρφό, Χριστοφή Α., Ματόνγκο, Ελευθερίου, Σιφναίος, Χρίστου, Ταβάρες, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Τεχράνη Ανδρέας

AVΑR: Χριστοφόρου Μάριος